Nyköbing - Falster

Danmark

 

Danmark: Nyköbing – Falster

Den lilla nöjestaden Nyköbing Falster på Lolland har utvecklats till en drömdestination för träningsläger. Med gångavstånd (ca: 1 km) till en fräsch idrottshall och simhall samt två helt nylagda konstgräsplaner precis utanför dörren så har det snabbt blivit en av Danmarks bästa och mest populära center.

Vandrarhemmet är väl anpassat för idrottsgrupper med rymliga taktikrum och trevligt sällskapsrum med biljard och andra aktiviteter. Maten är speciellt framtagen för idrottande människor och lagas på plats i vandrarhemmets egna restaurang.

Det är en liten stad där laget enkelt håller ihop men utbudet av nöjen och aktiviteter är förvånansvärt stort. Här trivs både seniorlag och ungdomsgrupper så tag chansen att ladda upp på en av Danmarks absolut mest populära anläggningar.

Vår mening: Ett toppställe med massor att göra vid sidan om träningen! Ett träningsläger här är en given succé.

 

 

  • Invånare: 20.000
  • Avstånd inomhushall: 1 km
  • Inkvartering: 4-bäddsrum med dusch och toalett.
  • Avstånd: Från Köpenhamn 13 mil.

 

 

”Det kändes tryggt att anlita Sports International när vi skulle åka på vårt första riktiga träningsläger. Valet föll på Danmark och killarna blev mycket nöjda!

Tommy Delander

Ödåkra IF

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng