Fotbollsläger i Spanien
Toppa formen!

Fotbollsläger

Vi älskar sporten, laganda och bra träningsläger med mycket fotboll

Intresseformulär

  Välkommen till vår spännande fotbollsvärld

  Vad har Arsenal FC, FC  Barcelona, Brest, Celtic FC, AFC Ajax, Rosenborgs BK, Hammarby IF, Malmö FF, FC Köpenhamn, IF Elfsborg, IFK Göteborg, Eslövs BK, Gustavsbergs FK pojkar 08-09, Brämhults IK dam och Aneby SK junior gemensamt?

  Alla har de valt att åka med Sports International AB på träningsläger. Över 285 000 fotbollsspelare har genom åren laddat upp på någon av våra anläggningar och gjort oss till Sveriges ledande företag sedan många år på träningsläger i fotboll. Största anledningen? Vi kan fotboll.

  Det kanske roligaste av allt efter att ha varit med i ledningen i mer än tio år är inte siffrorna, inte de berömda klubbarna, inte företagets ekonomiska framgångar utan alla upplevelser det gett. Chansen att på nära håll följa fotbollen i stort och smått. Chansen att få lära känna så många människor. Och det finaste av allt, många av kontakterna har utvecklats till att bli mer än en kund till oss. Det är förmodligen också hemligheten till att vi fortsätter att växa. Välkommen ni också till Sports Internationals spännande fotbollsvärld.

  Andreas Öster VD

  Välj en destination

  fotbollsläger

  Fotbollsläger

  Läger i Spanien

  Innebandyläger

  Fotbollsläger

  Läger i Sverige

  Basketläger

  Fotbollsläger

  Läger i Danmark

  Handbollsläger

  Fotbollsläger

  Läger i Tyskland

  Fotbollsläger

  Läger i Holland

  Fotbollsläger

  Läger i Italien

  Fotbollsläger

  Läger i Portugal

  Fotbollsläger

  Läger på Åland

  Fotbollsläger

  Läger i England

  Fotbollsläger

  Läger i Kroatien