AdobeStock 274815554 1 2
Se världstjärnorna live

Fotbollsresa till Paris

Fotbollsresa till Paris

Biljetter till PSG – Paris Saint Germain

Den världskända franska huvudstaden Paris är en av världens populäraste turistdestinationer. Få kan motstå charmen hos denna romantiska stad med fantastisk historia, kultur och samhälle. Paris har fler världskända turistattraktioner som få, om ens någon, annan stad kan erbjuda. Vem vill inte se fantastiska Eiffeltornet någon gång i livet. Eller de spektakulära vyerna från Sacré Coeur, fantastisk underhållning på världskända Moulin Rouge,  de oslagbara konstnärliga mästerverken på Louvren eller Europas enda Disney Land som självklart är barnens favorit.

Officiell biljettagent.

I juli 2012 fick vi svenskar ytterligare en anledning att besöka Paris då vår egen Zlatan Ibrahimovic skrev på för stadens stolthet fotbollsklubben PSG. När han lämnade klubben 2016 så är det en helt annat klubb än tidigare. Numera är PSG en av Europas största klubbar och en av favoriterna att vinna Champions League. Vi är Paris Saint Germains enda officiella biljettagent i Norden, något som vi är mycket stolta över att ha blivit och för dig som ska på fotbollsresa dit så innebär det självklart en mängd fördelar.

Vilken match vill du se i Paris?

I paketen inkl. hotell så ingår det 2 nätter (lördag – måndag) i del i dubbelrum, frukost och matchbiljett.

DatumMatchMatchbiljettinkl hotellinkl hotell & flyg
28 AprPSG - Le Havrefr 1985 krfr 4285 krRing
7 MajPSG - DortmundRingfr 5985 krRing
11 MajPSG - Toulousefr 1985 krfr 4285 krRing

Intresseformulär

  Sports International AB hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Dina uppgifter lagras och hanteras enligt riktlinjerna för GDPR och du kan när som helst begära rättelse eller radering av dina uppgifter.


  Vi samarbetar med välkända och erkänt omtyckta hotell i centrala Paris. Samtliga hotell är besökta och godkända av oss. Våra höga kvalitetskrav på boende, service och geografiskt läge gör vi aldrig några avsteg ifrån. Vi har hotell som passar alla typer av resenärer, vissa vill kanske bo i ett lite lugnare område och andra vill bo mitt på Champs Elysées. Fråga gärna oss om tips och råd. Ni bor alltid i tvåbäddsrum om inget annat har överenskommits. Samtliga rum är naturligtvis utrustade med dusch/bad, WC och TV. I god tid innan avresa skickas en hotellvoucher till er som ni visar upp vid incheckning.

  I våra paketpriser ingår alltid frukost. Våra hotell erbjuder alla en stor härlig frukostbuffé. De flesta hotell har även en restaurangdel som är öppen för middag och lunch.

  Alla våra hotell ligger centralt i Paris. När man flyger till Paris så finns det 3 flygplatser man kan landa på, Charles de Gaulle som är det stora internationella flygplatsen dit de flesta bolag flyger, Orly som är en lite mindre flygplats eller Beauvais dit Ryan Air flyger. Från alla dessa flygplatser går det flygbussar flera gånger i timmen till centrala Paris. Från Orly och Charles de Gaulle går det även tåg. Innan er fotbollsresa så skickas matchbiljetterna och hotellvoucher hem till er, där finns även en beskrivning hur ni lättast tar er till hotellet.

  Den vanligaste frågan vi får är när matchdagen bestäms. Det är olika i olika ligor. Men normalt ca 1 månad innan matchen

  Normalt mailas matchbiljetten i början av samma vecka som matchen spelas till er.

  FOTBOLLSRESA

  London

  FOTBOLLSRESA

  Manchester

  FOTBOLLSRESA

  Berlin

  FOTBOLLSRESA

  MACHESTER