hero 2
Fotboll i världsklass

Fotbollsresa till Barcelona

Fotbollsresa till Barcelona

Boka din fotbollsresa med tapas, fotboll och sevärdheter i magiska Barcelona!

Barcelona – staden som har allt! Den katalanska huvudstaden är en av världens vackraste städer, med storslagna byggnadsverk och en arkitektur i kombination med milslång sandstrand och ett kök som håller högsta världsklass så är Barcelona en stad man gärna återkommer till år efter år. Den största anledningen till att åka till Barcelona anser vi ändå vara stadens stolthet FC Barcelona   FC Barcelona är regerande Spanska mästare och kommer att göra allt de kan för att titeln ska stanna i Barcelona. Under säsongen 2023/2024 spelar FC Barcelona inte sina hemmamatcher på Spotify Camp Nou utan på Olympia Stadion i centrala Barcelona.

Vi är officiell biljettagent till FC Barcelona och har så varit i nästan 20 år.

Fotbollsresor inkl. biljetter till FC Barcelona!

Våra fotbollsresor till Barcelona innebär garanterat ett minne för livet och vi har biljetterna som gör att du kan känna dig trygg och vara säker på att din fotbollsresa blir precis så bra som du drömt om.

Vilken match vill du se i Barcelona?

I paketen inkl. hotell så ingår det 2 nätter (lördag – måndag) i del i dubbelrum, frukost och matchbiljett.

DatumMatchMatchbiljettinkl hotellinkl hotell & flyg
31 MarFCB- Las PalmasRingfr 3480 krRing
28 AprFCB- ValenciaRingfr 4680 krRing
12 Maj FCB- SociedadRingfr 4680 krRing

Intresseformulär

  Sports International AB hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Dina uppgifter lagras och hanteras enligt riktlinjerna för GDPR och du kan när som helst begära rättelse eller radering av dina uppgifter.


  Vi samarbetar med välkända och erkänt omtyckta hotell i centrala Barcelona. Samtliga hotell är besökta och godkända av oss. Våra höga kvalitetskrav på boende, service och geografiskt läge gör vi aldrig några avsteg ifrån. Vi har hotell som passar alla typer av resenärer, vissa vill kanske bo i ett lite lugnare område och andra vill bo mitt på Plaza Catalunya. Fråga gärna oss om tips och råd. Ni bor alltid i tvåbäddsrum om inget annat har överenskommits. Samtliga rum är naturligtvis utrustade med dusch/bad, WC och TV. I god tid innan avresa skickas en hotellvoucher till er.

  I våra paketpriser ingår alltid frukost. Våra hotell erbjuder alla en stor härlig frukostbuffé. De flesta hotell har även en restaurangdel som är öppen för middag och lunch.

  Alla våra hotell ligger centralt i Barcelona. Det finns två flygplatser som ni kan landa på, den allra vanligaste är El Prat som ligger nära Barcelona centrum den andra är Girona flygplats som ligger ca 8 mil norr om Barcelona. Från El Prat tar ni antingen taxi som tar ungefär 20-30 minuter beroende på trafiken och kostar cirka 30 euro enkel resa. Taxiterminalen går inte att missa då den ligger precis utanför terminalerna där taxi bilar väntar på kö. Det går även lätt att ta sig in till centrala Barcelona med buss och tåg. En sådan resa kostar ca 5 euro per person och väg. Alla våra hotell ligger med bra anslutning till tunnelbanenätet och innan er fotbollsresa skickas hotell vouchern och matchbiljetterna och tillsammans med dessa så kommer en beskrivning på hur ni tar er lättast till ert hotell.

  Den vanligaste frågan vi får är när matchdagen bestäms. Det är olika i olika ligor. Men normalt ca 1 månad innan matchen

  Normalt mailas matchbiljetten i början av samma vecka som matchen spelas till er.

  FOTBOLLSRESA

  Paris

  FOTBOLLSRESA

  London

  FOTBOLLSRESA

  Manchester

  FOTBOLLSRESA

  Berlin