AdobeStock 308175922 Editorial Use Only 1 1
Se fotboll i Manchester

Fotbollsresa till Manchester

Fotbollsresa till Arsenal, Fotbollsresa till Manchester, Fotbollsresa till England

Boka din fotbollsresa till Manchester med oss

Vi på Sports International har förmånen att kunna erbjuda våra kunder möjligheten att åka på fotbollsresa till Manchester för att se världens förmodligen mest klassiska klubb Manchester United. Om så önskas kan vi bidra med allt som krävs för en komplett fotbollsresa till Manchester, d.v.s. matchbiljetter, flyg och hotell, men också övriga aktiviteter. Vi tipsar även gärna om olika sevärdheter!

Musik, arkitektur och fotboll i världsklass

Gillar man sport, musik, shopping, mat och nattliv så kan man få ut otroligt mycket av en resa till Manchester. Staden som en gång gick i bräschen för den industriella revolutionen har vaknat till liv och blivit ett trendigt mecka. I de gamla fabrikslokalerna från 1700-1800 talet växer det fram bostäder, restauranger och trendiga butiker. En fotbollsresa till Manchester är garanterat ett minne för livet.

Biljetter till Manchester United

Vi erbjuder biljetter till samtliga av Manchester Uniteds hemmamatcher. Beställ dina biljetter idag och upplev en tillställning med stämning utöver det vanliga på Manchester Uniteds hemmaarena Old Trafford! Ring oss redan idag eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er snarast.

Vilken match vill du se i Manchester?

I paketen inkl. hotell så ingår det 2 nätter (lördag – måndag) i del i dubbelrum, frukost och matchbiljett.

DatumMatchMatchbiljettinkl hotellinkl hotell & flyg
16 AugManchester United - FulhamRingRingRing
31 AugManchester United - Liverpool RingRingRing
28 SepManchester United - TottenhamRingRingRing
19 oktManchester United - BrentfordRingRingRing
2 NovManchester United - ChelseaRingRingRing
9 NovManchester United - LeicesterRingRingRing
30 NovManchester United - EvertonRingRingRing
7 DecManchester United - NottinghamRingRingRing
21 DecManchester United - BournemouthRingRingRing
29 DecManchester United - NewcastleRingRingRing
15 JanManchester United - SouthamptonRingRingRing
18 JanManchester United - BrightonRingRingRing
1 FebManchester United - Crystal PalaceRingRingRing
26 FebManchester United - IpswichRingRingRing
8 MarManchester United - ArsenalRingRingRing
5 AprManchester United - Manchester CityRingRingRing
19 AprManchester United - WolvesRingRingRing
10 MajManchester United - West HamRingRingRing
25 MajManchester United - Aston VillaRingRingRing

Intresseformulär

  Sports International AB hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Dina uppgifter lagras och hanteras enligt riktlinjerna för GDPR och du kan när som helst begära rättelse eller radering av dina uppgifter.


  Vi samarbetar med välkända och erkänt omtyckta hotell i centrala Manchester. Samtliga hotell är besökta och godkända av oss. Våra höga kvalitetskrav på boende, service och geografiskt läge gör vi aldrig några avsteg ifrån. Vi har hotell som passar alla typer av resenärer, vissa vill kanske bo i ett lite lugnare område och andra vill bo mitt på Albert Square. Fråga gärna oss om tips och råd. Ni bor alltid i tvåbäddsrum om inget annat har överenskommits. Samtliga rum är naturligtvis utrustade med dusch/bad, WC och TV. I god tid innan avresa skickas en hotellvoucher samt fotbollsbiljetterna hem till er med rekommenderat brev, allt för att göra er resa så smidig som möjligt.

  I våra paketpriser ingår alltid frukost. Våra hotell erbjuder alla en stor härlig frukostbuffé. De flesta hotell har även en restaurangdel som är öppen för middag och lunch. Något som ni inte får missa när ni är på er fotbollsresa i Manchester är ett besök på en av Manchesters uteserveringar. Vi har våra egna favoriter som vi gärna delar med oss av. Är ni ett större sällskap så hjälper vi gärna till med att boka bord åt er.

  Alla våra hotell ligger centralt i Manchester. När ni flyger till Manchester landar ni endast cirka 15 km från centrum, vid Manchester Flygplats. Från flygplatsen tar ni antingen taxi som tar ungefär 15-20 minuter beroende på trafiken och kostar cirka 30 pund enkel resa. Taxiterminalen går inte att missa då den ligger precis utanför terminalerna där taxi bilar väntar på kö. Det går även lätt att ta sig in till centrala Manchester med buss och tåg. Alla våra hotell ligger med bra anslutning till tunnelbanenätet och innan er fotbollsresa skickas hotell vouchern och matchbiljetterna och tillsammans med dessa så kommer en beskrivning på hur ni tar er lättast till ert hotell.

  Den vanligaste frågan vi får är när matchdagen bestäms. Det är olika i olika ligor. Men normalt ca 1 månad innan matchen

  Normalt mailas matchbiljetten i början av samma vecka som matchen spelas till er.

  FOTBOLLSRESA

  Paris

  FOTBOLLSRESA

  London

  FOTBOLLSRESA

  Westham

  FOTBOLLSRESA

  Berlin