Referenser

Glada ord om våra träningsläger från tidigare deltagare

Rune Målström
Danderyds SK

”Vårt träningsläger i Delden var helt fantastiskt. Genom åren har jag personligen varit på många träningsläger runt om i Europa, men årets läger nere i Holland var utan tvekan det bästa jag varit på! Trots att det var tidigt på året så höll planerna hög klass, personalen på plats var väldigt serviceminded och hade ett mycket proffsigt bemötande.”

Petter Sikén,
Klubbchef KBSS

”Vi åkte med Sports International på läger i Barcelona i augusti. Snabba i svar och handling, dessutom på ett väldigt trevligt sätt vilket känns både professionellt och mycket sympatiskt. Vi bodde och tränade i stadsmiljö i Barcelona vilket var spännande! Jag kan verkligen rekommendera Sports International för ert träningsläger.”

Igor Krulj
fd. Sportchef Örgryte IS

”Vi tvingades boka av vårt
träningsläger till Barcelona med
Sports International på grund av
Covid-19 i våras. I det svåra läge som uppstod för båda parter kändes
dialogen hela tiden trygg och
positiv och tillsammans hittade vi
en enkel och smidig lösning som vi i ÖIS blev nöjda med. All heder till
Sports International.”

Pelle Olsson
fd. Chefstränare Sandvikens IF

”Vi befann oss i Barcelona med
A-laget när vi nåddes av besked att
landet skulle stängas ner inom en
dag eller två.
Sports International gjorde ett
imponerande jobb så vi kunde yga
hem tidigare för att inte fastna i
karantän. De är ett företag man kan
lita på – inte minst när det blåser
hårt”

Stig Norheim
Bryne FK

”Vårt träningsläger i El Montanya blev ett minne för livet. Inte nog med att vi fick vara på samma anläggning som Rosenborgs BK, IFK Göteborg och flera andra elitlag tidigare har varit. Vi fick dessutom själva möta FC Barcelona och RCD Espanyol i träningsmatcher. Detta är något som varken spelare eller ledare någonsin kommer att glömma.

Vi var också på plats när FC Barcelona mötte Valencia på Camp Nou, Messi gjorde fyra mål den matchen. Vi kan definitivt rekommendera andra att åka på träningsläger till El Montanya.”

Cecilia Ekstrand
Vejby IF F15

”Vi hade hört mycket gott om Sports International innan vi bokade vårt läger till Spanien. Ändå blev vi positivt överraskade av deras proffsighet och enorma serviceanda i en extrem situation när Covid 19 slog till. Med
återbetalningen hoppas vi göra en ny resa till Spanien så småningom – och då känns valet av arrangör självklart. Vi värderar tryggheten högt.”

Jörgen Julin
Vrångö IF

”Vi är överlag fantastiskt nöjda med vårt träningsläger nere i underbara Santa Susanna. Väldigt bra att de har buffé för samtliga måltider vilket gjorde att det fanns mycket att välja på och vi kunde alltid äta oss rejält mätta, maten smakade dessutom väldigt bra. Utmärkt kontakt med både Sports International och personalen på plats!”

Alexander Ragnarsson
Sundbybergs IK

”Vi blev mycket imponerande av hur Sports International hanterade situationen för oss i samband med Covid-19 utbrottet. Detta stärks ytterligare av det faktum att ett av våra andra lag
reste med ett annat bolag och där är vi inte alls nöjda hur de skött det. Vi har även tidigare anlitat Sports International och varit extremt nöjda med service innan
och under lägret. Man behöver aldrig vara orolig över något när man åker med Sports International!”

Rinku Islam
FC Sparta Sollentuna

”Vi är mycket nöjda med hela paketet som Sports International ordnade till oss nere i Barcelona. De fick oss verkligen att känns oss som proffs. Detta kommer vara en stor grund till en fantastisk gemenskap i vår trupp.”

Simen Bakken
Röa Flickjunior

”Vi hade ett fantastiskt träningsläger i Sitges. Det märks att Sports International har otroliga kontakter i Katalonien och de hjälpte oss verkligen. Sitges är en väldigt fin stad, alla trivdes kanon bra där och det är nära in till Barcelona.”

Carin Ek
Gideonsbergs IF

”Vi är mycket tacksamma för att vi
valde Sports International som
arrangör, inte minst när Covid-19
satte stopp för vårt läger till
Spanien. Med alla de pengar som de
återbetalade finns möjligheter att
framöver kunna åka igen – och då
givetvis med Sports International!”

Bengt-Gunnar Strand,
Hestra SSK

”Vi har bara gott att säga om vårt träningsläger i Kviberg och kontakten med Sports International. Anläggningen passade oss perfekt med riktigt god mat, fina konstgräsplaner samt att närheten till Göteborg var riktigt trevligt!”

Mikael Torstensson
Klubbchef Sollentuna FK

”Vi hade fyra lag bokade på
träningsläger med tre olika firmor när Covid-19 slog till. Med
avbokningar som följd och vår lagliga rätt att få tillbaka våra pengar skötte sig Sports International överlägset bäst. Både när det gällde kommunikationen och återbetalningen. Jag kan varmt
rekommendera Sports International till alla klubbar som söker en trygg och seriös arrangör för sitt lägger i dessa
osäkra tider. ”

Roger Franzén
fd. GIF Sundsvall

”Inför denna säsongen åkte vi till Barcelona på träningsläger. Vi ville kombinera det sportsliga med det sociala och därför valde vi att bo i centrala Barcelona. Sports International arrangerade ett mycket bra träningsläger åt oss. Vi kunde köra flera bra träningspass och njuta av den fantastiska staden. Naturligtvis var vi även på Camp Nou och såg när FC Barcelona besegrade Rayo Vallecano med 3-1”

Dan Persson,
Allerums GIF

”Vårt läger på Sporthotellet i Kungsbacka var klockrent. Vi hade perfekt avstånd ner till planerna och ner till centrum, dessutom fick vi en riktigt bra match inför seriepremiären. Hit åker vi gärna igen!”

Tommy Berghagen,
Lagledare IF Brommapojkarna

”Lägret i Kristinehamn var väldigt bra och givande. Våra tränare var mycket nöjda när de kom hem och vi kan absolut tänka oss att åka dit igen. Sports International höll en mycket god servicegrad.”

Jonas Robertsson,
Nissafors IS

”Trevligt bemötande och mycket god mat gjorde att vårt läger i Höganäs blev mycket lyckat. Att vi sedan fick träna på nya fina konstgräsplaner var ett stort plus. Kontakten med Sports International fungerade felfritt från bokning till hemresa.”

Kent Johansson
Bergkvara AIF

”Vi har hört från en del lag som åkte på läger i våras med andra resebolag att det inte alls funkade i kommunikation och hantering när viruset slog till. De är inte
alls nöjda. Det gällde som tur var inte oss som valde att resa med Sports International. De skötte sig utmärkt när covid-19 stoppade vår resa till Spanien.
Jag har bara gott att säga om Sports International och vill ha en lång och givande kontakt framöver.”