Det smidigaste sättet att tjäna pengar

När ni bestämt er är allt förberett. Det ska gå snabbt och smidigt att tjäna pengar genom försäljning till det ni behöver eller för att uppnå era drömmar och mål.

Allt är lättsålt

Det ska vara så lite krångel som möjligt för er att tjäna pengar till föreningen. Därför säljs allt i paket med en eller flera produkter. Alla produkter är otroligt prisvärda, priset är ungefär hälften av vad en liknande produkt skulle kostat i butik. Oavsett varumärke säljs allt i en och samma katalog. Sortimentet uppdaterar vi löpande under säsongen. Det ger er ett bredare sortiment och möjlighet att överraska slutkunderna med nya varor varje gång.

När ni har startat en försäljning med Newbody erbjuder vi på Sports International en riktigt bonus: en person fri!* När ni väljer att boka träningsläger, skolresa eller en cup med oss.

En person fri gäller på boende samt mat vid minst 8 betalande (ej transport t.ex. flyg, färja, buss etc). Uppge Newbody vid bokningstillfället. Kan ej kombineras med presentkort eller andra erbjudanden.