Om oss

Presentation av oss

Sports International AB grundades redan 1986, men vi försöker ständigt förnya oss. I en tid då många företag skär ner på resurser, kvalité och service går Sports International AB i motsatt riktning. Det senaste året har vi förstärkt ytterligare med personal på huvudkontoret i Kungsbacka och i dotterbolaget, Sports International Catalunya S.L. i Barcelona. I dag är vi 16 kunniga och erfarna medarbetare som jobbar heltid – och brinner för att göra ett mycket bra jobb för våra kunder.

Sports International AB är företaget för alla inom fotboll. Sedan många år är vi Nordens största arrangör av träningsläger och cuper i fotboll. Vi är godkända av Svenska Fotbollsförbundet och FIFA att företräda klubbar och spelare. Vi har också UEFA:s godkännande att anordna matcher åt proffslag och amatörlag i hela Europa. Sedan ett antal år har Sports International AB ett nära samarbete med FC Barcelona och idag är vi klubbens tredje största biljettagent i världen!

Bland våra kunder märks storlag som Arsenal, Celtic, Ajax, IFK Göteborg och Rosenborgs BK, men också knattelag i sjumannaserier. Ingen är för stor eller för liten för oss och det är förmodligen hemligheten bakom att allt fler väljer oss som samarbetspartner.

Sports International AB är dock mer än fotboll. Vi utvecklar ständigt nya områden och vi har vuxit snabbt de senaste åren inom områden som konferenser, skolresor, friidrott, simning och formel 1.

Välkommen till Sports International. Hör av er till oss redan idag. Det är ett beslut ni inte kommer att ångra.

Andreas Öster

Vd, Sports International AB

 

Kontakt:

info@sportsinternational.se

0300-72095

 

Fördelarna med att anlita Sports International är många

Pris

Vi är både glada och stolta över att fortfarande kunna erbjuda marknadens lägsta priser på seriösa träningsläger.

Kvalité

Våra anläggningar håller genomgående en hög kvalité med bra logi, rejäla och näringsriktiga måltider, välskötta gräsplaner och trevliga aktiviteter vid sidan om träningen.

Matcher

De flesta tränare betonar betydelsen av en bra träningsmatch. Med vårt mycket breda kontaktnät kan vi ordna rätt träningsmotstånd.

Service

Vår kunniga, personliga och snabba service är mycket svårslagen. Vi lämnar inget åt slumpen och i god tid före ert läger skickar vi över ett paket med bl.a ett detaljerat tidsprogram

Besök

Vi strävar efter att själva besöka samtliga lag under träningslägret. Denna självklara service minimerar eventuella problem som mot förmodan kan uppstå under lägrets gång.

Trygghet

Vi är i alla stycken en seriös arrangör och ställer givetvis i enlighet med resegarantilagen alla erforderliga bank­garantier till Kammarkollegiet.

Uppföljning

Vi kontaktar samtliga lag efter träningslägret för en ordentlig ut­värdering. Vi är lyhörda och strävar hela tiden efter att jobba nära klubbarna och samtidigt förbättra vår produkt.

UEFA-Licens

Som enda träningsläger-arrangör i Sverige har vi UEFA:s godkännande för att anordna matcher åt proffs- och amatörlag i hela Europa.

FIFA-Licens

Som enda träningslägerarrangör i Sverige är vi godkända av Svenska Fotbollförbundet och FIFA att företräda klubbar och spelare.

FC Barcelona

Vi är den enda träningslägers arrangören i världen som är en officiell biljett agent åt FC Barcelona. Detta är något som vi är otroligt stolta över och ska ni till Barcelona på läger så kan vi hjälpa er med biljetter till marknadens lägsta priser.

Öppettider

Våra fantastiska öppettider är unika, ingen annan Svensk läger eller cup arrangör kan man nå under så många timmar på dygnet ni når oss på telefon mellan 08.00 – 20.00 måndag till torsdag och fredagar 08.00 – 16.00. Under de perioder då de flesta lagen åker på träningsläger och cuper har vi även öppet på lördagar och söndagar.

Topplag

Att flera av de bästa nordiska lagen väljer oss när de ska på träningsläger är ett bevis på att våra anläggningar och vår servicenivå håller högsta klass. Ingen är för stor eller liten för oss, det är nyckeln till vår framgång. I våras var bland annat IFK Göteborg, Halmstad BK och Rosenborgs BK med oss på läger.