Sports international

Våra säljare är kunniga och erfarna med minst 12 år i branschen och de jobbar heltid med träningsläger. Vi brinner för att ta hand om också ert lag på bästa möjliga sätt och vi skaffade oss tidigt rykte om att erbjuda mycket hög kvalité till låga priser.

Vem kan man lita på?

Billigast kan snabbt bli dyrast när det visar sig att maten,  planerna och/eller boendet visar brister som inte alls överensstämde med de välkomnande bilderna. Erfarenhet, många referenser, antal resenärer och ekonomisk stabilitet är alla faktorer som kan hjälpa till att fatta ett klokt beslut.

Under SAS-strejken för ett antal år sedan flög vi hem lag direkt på vår bekostnad. När pandemin slog till 2020 stod Sports International starka i stormen.  Medan tre av fem branschkollegor gick i konkurs såg vi till att våra klubbar kände sig trygga och hundratals erhöll återbetalning på läger som inte kunde genomföras.  Sedan länge är vi i särklass störst i Sverige på fotbollsläger  –  sju av tio klubbar väljer Sports International som sin partner. Ett förtroende vi jobbar hårt för att leva upp till. Nu växer vi också i andra idrotter – ett kvitto på att vår filosofi är sund.

Vi är ett tryggt val i alla väder. Det har vi varit i 37 år. Vi besöker alla våra anläggningar och jobbar direkt utan mellanhänder. Vi har en rad mycket kunniga och erfarna medarbetare – minst 12 år i branschen – som jobbar heltid med träningsläger och brinner för att ta hand om också ert lag på bästa möjliga sätt.  Vi skaffade oss tidigt rykte att erbjuda hög kvalité till låga priser.  De flesta av oss på Sports International  är också engagerade på fritiden där de är ledare på både senior och ungdomssidan.  Vi kan idrott. Vi kan träningsläger. Vi vet att det är detaljerna som gör helheten.

Välkommen till Sports International. Hör av er till oss redan idag. Det är ett beslut ni inte kommer att ångra.

Andreas Öster, VD

Pris

Vi är både glada och stolta över att fortfarande kunna erbjuda marknadens lägsta priser på seriösa träningsläger.

Kvalité

Våra anläggningar håller genomgående en hög kvalité med bra logi, rejäla och näringsriktiga måltider, välskötta gräsplaner och trevliga aktiviteter vid sidan om träningen

Matcher

De flesta tränare betonar betydelsen av en bra träningsmatch. Med vårt mycket breda kontaktnät kan vi ordna rätt träningsmotstånd.

Service

Vår kunniga, personliga och snabba service är mycket svårslagen. Vi lämnar inget åt slumpen och i god tid före ert läger skickar vi över ett paket med bl.a ett detaljerat tidsprogram

Trygghet

Vi är i alla stycken en seriös arrangör och ställer givetvis i enlighet med resegarantilagen alla erforderliga bank­garantier till Kammarkollegiet.

Uppföljning

Vi kontaktar samtliga lag efter träningslägret för en ordentlig ut­värdering. Vi är lyhörda och strävar hela tiden efter att jobba nära klubbarna och samtidigt förbättra vår produkt.

UEFA- Licens

Som enda träningsläger-arrangör i Sverige har vi UEFA:s godkännande för att anordna matcher åt proffs- och amatörlag i hela Europa.

FIFA -Licens

Som enda träningslägerarrangör i Sverige är vi godkända av Svenska Fotbollförbundet och FIFA att företräda klubbar och spelare.

Öppettider

Våra fantastiska öppettider är unika, ingen annan Svensk läger eller cup arrangör kan man nå under så många timmar på dygnet ni når oss på telefon mellan 08.00 – 18.00 måndag till torsdag och fredagar 08.00 – 16.00. Under de perioder då de flesta lagen åker på träningsläger och cuper har vi även öppet på lördagar och söndagar.

Topplag

Att flera av de bästa nordiska lagen väljer oss när de ska på träningsläger är ett bevis på att våra anläggningar och vår servicenivå håller högsta klass. Ingen är för stor eller liten för oss, det är nyckeln till vår framgång.