AdobeStock 334741604 2
Upplev stämningen!

Fotbollsresa till Hamburg

Fotbollsresa till Hamburg

Boka din fotbollsresa och upplev läktarkultur i världsklass

Åk på fotbollsresa till Hamburg redan idag!

Tysk fotboll är något utöver det vanliga och bör upplevas på plats. Stämningen, farten och festen är något av de som kännetecknar Bundesliga allra mest. Hamburg är idag Tysklands näst största stad och är ett oerhört populärt resemål för oss nordbor, och det är lätt att förstå varför. Sevärdigheterna är många och utbudet av restauranger och nöjen är stort.

Vi har fotbollsbiljetter till alla Hamburgs matcher. En fotbollsresa till Hamburg är en given succé, boka din resa redan idag!

Vilken match vill du se i Hamburg?

I paketen inkl. hotell så ingår det 2 nätter (lördag – måndag) i del i dubbelrum, frukost och matchbiljett.

DatumMatchMatchbiljettinkl hotellinkl hotell & flyg
6 AprHamburg - KaiserslauternRingfr 2 885 kr Ring
20 AprHamburg - Holsten KielRingfr 2 885 kr Ring
4 MajHamburg - St PauliRingRingRing
19 MajHamburg - Nürnberg Ringfr 2 885 kr Ring

Intresseformulär

  Sports International AB hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Dina uppgifter lagras och hanteras enligt riktlinjerna för GDPR och du kan när som helst begära rättelse eller radering av dina uppgifter.


  Vi samarbetar med välkända och erkänt omtyckta hotell i centrala Hamburg. Samtliga hotell är besökta och godkända av oss. Våra höga kvalitetskrav på boende, service och geografiskt läge gör vi aldrig några avsteg ifrån. Vi har hotell som passar alla typer av resenärer, vissa vill kanske bo i ett lite lugnare område och andra vill bo mitt i centrum. Fråga gärna oss om tips och råd. Ni bor alltid i tvåbäddsrum om inget annat har överenskommits. Samtliga rum är naturligtvis utrustade med dusch/bad, WC och TV. I god tid innan avresa skickas en hotellvoucher till er allt för att göra er resa så smidig som möjligt.

  I våra paketpriser ingår alltid frukost. Våra hotell erbjuder alla en stor härlig frukostbuffé. De flesta hotell har även en restaurangdel som är öppen för middag och lunch. Något som ni inte får missa när ni är på er fotbollsresa i London är ett besök på en riktig Brittisk pub. Vi har våra egna favoriter som vi gärna delar med oss av. Är ni ett större sällskap så hjälper vi gärna till med att boka bord åt er.

  Den vanligaste frågan vi får är när matchdagen bestäms. Det är olika i olika ligor. Men normalt ca 1 månad innan matchen

  Normalt mailas matchbiljetten i början av samma vecka som matchen spelas till er.

  FOTBOLLSRESA

  Paris

  FOTBOLLSRESA

  London

  FOTBOLLSRESA

  Manchester

  FOTBOLLSRESA

  Berlin