AdobeStock 274815554 1 1
Stämning i världsklass

Fotbollsresa till Berlin

Fotbollsresa till Berlin

Boka din fotbollsresa till Berlin med oss.

Oktoberfest, toppenfotboll & kultur i Berlin!

I Berlin finns två centrum, dels Västberlins centrala kvarter kring Bahnhof Zoo och den stora affärsgatan Kurfürstendamm, dels Östberlins gamla centrum runt Alexanderplatz och paradgatan Unter den Linden cirka fem kilometer därifrån. Fallfärdiga hus i stadens östra delar förvandlas till konstgallerier, exklusiva modebutiker och trendiga kaféer.

Mittemellan dessa två centrum finns nu också enade Berlins nya mötesplats, Potzdamer Platz, som bombades sönder och samman under andra världskriget och som sedan var beläget på gränsen mellan öst och väst. I Berlin finns ett mycket rikt kulturliv som till stor del beror på sammanslagningen mellan öst och väst.

Berlin är också känt för ett nattliv som aldrig sover och alla de här faktorerna gör Berlin till ett mycket populärt weekendresmål för alla generationer.

Det finns ytterligare en stor anledning att besöka Berlin, fotbollslaget Hertha Berlin som spelar på fantastiska Olympiastadion.  Den tyska ligan är känd för en otrolig underhållning och väldigt hög kvalitet på fotbollen. Dessutom är läktarkulturen i Tyskland något utöver det vanliga, inte minst i Berlin som är kända för deras högljudda support på hemmaplan.

Vilken match vill du se i Berlin?

I paketen inkl. hotell så ingår det 2 nätter (lördag – måndag) i del i dubbelrum, frukost och matchbiljett.

DatumMatchMatchbiljettinkl hotellinkl hotell & flyg
30 MarHertha - NurnbergRingfr 2 685 kr Ring
11 AprHertha - RostockRingfr 2 885 kr Ring
27 AprHertha - HannoverRingfr 2 885 kr Ring
11 MajHertha - KaiserslauternRingfr 3 885 kr Ring

Intresseformulär

  Sports International AB hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Dina uppgifter lagras och hanteras enligt riktlinjerna för GDPR och du kan när som helst begära rättelse eller radering av dina uppgifter.


  Vi samarbetar med välkända och erkänt omtyckta hotell i centrala Berlin. Samtliga hotell är besökta och godkända av oss. Våra höga kvalitetskrav på boende, service och geografiskt läge gör vi aldrig några avsteg ifrån. Vi har hotell som passar alla typer av resenärer, vissa vill kanske bo i ett lite lugnare område och andra vill bo mitt i centrum. Fråga gärna oss om tips och råd. Ni bor alltid i tvåbäddsrum om inget annat har överenskommits. Samtliga rum är naturligtvis utrustade med dusch/bad, WC och TV. I god tid innan avresa skickas en hotellvoucher till er som ni visar upp vid incheckning.

  I våra paketpriser ingår alltid frukost. Våra hotell erbjuder alla en stor härlig frukostbuffé. De flesta hotell har även en restaurangdel som är öppen för middag och lunch.

  Alla våra hotell ligger centralt i Berlin. Det finns två flygplatser som ni kan landa på, den allra vanligaste är Brandenburg flygplats. Taxiterminalen går inte att missa då den ligger precis utanför terminalerna där taxi bilar väntar på kö. Det går även lätt att ta sig in till centrala Berlin med buss och tåg. Alla våra hotell ligger med bra anslutning till tunnelbanenätet och innan er fotbollsresa skickas hotell vouchern och matchbiljetterna och tillsammans med dessa så kommer en beskrivning på hur ni tar er lättast till ert hotell.

  Normalt mailas matchbiljetten i början av samma vecka som matchen spelas till er.

  Den vanligaste frågan vi får är när matchdagen bestäms. Det är olika i olika ligor. Men normalt ca 1 månad innan matchen

  FOTBOLLSRESA

  Paris

  FOTBOLLSRESA

  London

  FOTBOLLSRESA

  Manchester

  FOTBOLLSRESA

  England (övriga)