AdobeStock 334741604 1
Se Arsenal live

Fotbollsresa till London

Fotbollsresa till Arsenal, Fotbollsresa till Manchester, Fotbollsresa till England

Boka din fotbollsresa till Arsenal

London är som de flesta vet en världsmetropol, 14 miljoner människor om man räknar in förorterna gör London till en av de största städerna i världen. En fotbollsresa till London är mer än bara en fotbollsresa här finns Shopping, musikaler, mat från all världens hörn, men också mycket historia och kultur. I den här staden händer det alltid något extra som en stor filmpremiär med röda mattan utrullad eller en konsert med en världsartist.

Biljetter till Arsenal

Självklart bör man uppleva fotbollsmatch i premier league på plats i London. Vi har biljetter till alla Arsenals hemmamatcher. Ring oss eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er inom kort.

Vilken match vill du se Arsenal spela.

I paketen inkl. hotell så ingår det 2 nätter (lördag – måndag) i del i dubbelrum, frukost och matchbiljett (Club Level)

DatumMatchMatchbiljettinkl hotellinkl hotell & flyg
16 marsArsenal FC - ChelseaRingRingRing
2 aprilArsenal FC - Luton TownRingRingRing
13 aprilArsenal FC - Aston VillaRingRingRing
4 majArsenal FC - BournemouthRingRingRing
19 majArsenal FC - EvertonRingRingRing

Intresseformulär

  Sports International AB hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Dina uppgifter lagras och hanteras enligt riktlinjerna för GDPR och du kan när som helst begära rättelse eller radering av dina uppgifter.


  Vi samarbetar med välkända och erkänt omtyckta hotell i centrala London. Samtliga hotell är besökta och godkända av oss. Våra höga kvalitetskrav på boende, service och geografiskt läge gör vi aldrig några avsteg ifrån. Vi har hotell som passar alla typer av resenärer, vissa vill kanske bo i ett lite lugnare område och andra vill bo mitt på Oxford Street. Fråga gärna oss om tips och råd. Ni bor alltid i tvåbäddsrum om inget annat har överenskommits. Samtliga rum är naturligtvis utrustade med dusch/bad, WC och TV. I god tid innan avresa skickas en hotellvoucher hem till er, allt för att göra er resa så smidig som möjligt.

  I våra paketpriser ingår alltid frukost. Våra hotell erbjuder alla en stor härlig frukostbuffé. De flesta hotell har även en restaurangdel som är öppen för middag och lunch. Något som ni inte får missa när ni är på er fotbollsresa i London är ett besök på en riktig Brittisk pub. Vi har våra egna favoriter som vi gärna delar med oss av. Är ni ett större sällskap så hjälper vi gärna till med att boka bord åt er.

  Alla våra hotell ligger centralt i London. Det finns två flygplatser som ni kan landa på, den allra vanligaste är Heathrow som ligger nära London centrum den andra är Gatwick flygplats som ligger ca 5 mil söder om London. Från Heathrow tar ni antingen taxi som tar ungefär 20-30 minuter beroende på trafiken och kostar cirka 40 pund enkel resa. Taxiterminalen går inte att missa då den ligger precis utanför terminalerna där taxi bilar väntar på kö. Det går även lätt att ta sig in till centrala London med buss och tåg. En sådan resa kostar ca 20 pund per person och innebär en tur och retur resa med tåget Heathrow Express som tar er in till centrala London på 15 minuter. Alla våra hotell ligger med bra anslutning till tunnelbanenätet och innan er fotbollsresa skickas hotell vouchern och matchbiljetterna och tillsammans med dessa så kommer en beskrivning på hur ni tar er lättast till ert hotell.

  Den vanligaste frågan vi får är när matchdagen bestäms. Det är olika i olika ligor. Men normalt ca 1 månad innan matchen

  Normalt mailas matchbiljetten i början av samma vecka som matchen spelas till er.

  FOTBOLLSRESA

  Paris

  FOTBOLLSRESA

  Westham

  FOTBOLLSRESA

  Manchester

  FOTBOLLSRESA

  Berlin