tjej knyter skorna under träningsläger pass
Toppa formen!

Åk på träningsläger

Våra säljare är kunniga och erfarna med minst 12 år i branschen och de jobbar heltid med träningsläger. Vi brinner för att ta hand om också ert lag på bästa möjliga sätt och vi skaffade oss tidigt rykte om att erbjuda mycket hög kvalité till låga priser.

Vem kan man lita på?

Billigast kan snabbt bli dyrast när det visar sig att maten,  planerna och/eller boendet visar brister som inte alls överensstämde med de välkomnande bilderna. Erfarenhet, många referenser, antal resenärer och ekonomisk stabilitet är alla faktorer som kan hjälpa till att fatta ett klokt beslut.

Under SAS-strejken för ett antal år sedan flög vi hem lag direkt på vår bekostnad. När pandemin slog till 2020 stod Sports International starka i stormen.  Medan tre av fem branschkollegor gick i konkurs såg vi till att våra klubbar kände sig trygga och hundratals erhöll återbetalning på läger som inte kunde genomföras.  Sedan länge är vi i särklass störst i Sverige på fotbollsläger  –  sju av tio klubbar väljer Sports International som sin partner. Ett förtroende vi jobbar hårt för att leva upp till.

Vi är ett tryggt val i alla väder. Det har vi varit i 37 år. Vi besöker alla våra anläggningar och jobbar direkt utan mellanhänder. Vi har en rad mycket kunniga och erfarna medarbetare – minst 12 år i branschen – som jobbar heltid med träningsläger och brinner för att ta hand om också ert lag på bästa möjliga sätt. Vi skaffade oss tidigt rykte att erbjuda hög kvalité till låga priser. Vi kan träningsläger. Vi vet att det är detaljerna som gör helheten.

Välkommen till Sports International. Hör av er till oss redan idag. Det är ett beslut ni inte kommer att ångra.

Välj träningsläger för din sport