Träningsläger

vi älskar fotboll, laganda och bra läger

 

Sportsinternational-traningslager-boozt

Toppa formen
– ett minne för livet

I en tid då många skär ner på resurser, kvalité och service, går Sports International AB i motsatt riktning. Vi har återigen förstärkt och idag är vi hela 16 kunniga och erfarna medarbetare som jobbar heltid med träningsläger – och brinner för att ta hand om också ert lag på bästa möjliga sätt. Vi skaffade oss tidigt rykte om att erbjuda mycket hög kvalité till låga priser.

Och nu, när vi fyller 35 år, är Sports International AB sedan länge marknadsledande på träningsläger. Men trots kvalité, stort yrkeskunnande, svårslagen service och hårt pressade priser hade det aldrig gått utan det stora förtroende och stöd vi fått – och får – från så otroligt många olika håll ute i förenings – Sverige och från allt fler klubbar från Norge, Danmark och Finland som väljer oss som sin arrangör.

scroll-icon

bild-content

4 tycker till! Läs intervjuerna med Allbäck, Backe, ”Pep” & Lustig.

Klicka här för att läsa

 

 

Håll dig uppdaterad
med vårt nyhetsbrev.

Håll dig uppdaterad. Skriv in din e-postadress och ange dina prenumerationsinställningar för att få nyheter, specialerbjudanden och massor med kul information om våra tjänster, resmål och sport i allmänhet. Med Sports nyhetsbrev håller du dig alltid up to date. Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med våra utskick så kan du alltid avregistrera enklelt genom att klicka på länken som följer med i alla våra utskick.

Skriv upp mig >

 

Sportsinternational-nyheter

Las-online-sportsinternational-magazine

Läs vår broschyr om träningsläger!

Du vet väl att du kan bläddra i vår senaste broschyr om träningsläger online?

Klicka här

Läs också våra brochyrer om träningsläger i Salou, Mallorca och Tyskland.

Dela detta med dina vänner

Se FC Barcelona live fr endast 995:-

Ring oss på  0300-720 95 så berättar vi mer om våra aktuella erbjudanden.