Åk på träningsläger i sommar!

Intresset för träningsläger i sommar är större än på många år. Nu har de flesta lag fått reda på när matcher efter sommaren drar igång.

Se till att starta säsongen på det perfekta sättet – med ett träningsläger! Nedan listar vi 4 st sommarfavoriter med gångavstånd till både planer och badplatser. Vi har över 50 olika anläggningar i Sverige så vi har något som passar just ert lag. Kontakta någon av våra erfarna träningslägerexperter redan idag!

Oxelösund Sportboende

Här bor ni fint på Campox Sportboende som stod färdigt 2018. Här finns det 40 sovplatser som är fördelade på två rum. I varje rum finns även en liten soffhörna för spel och umgänge. Samlingsrummet har stora ljusa fönster och altandörr som leder till den fina altanen utanför. Lokalen har en öppen planlösning tillsammans med köksdelen. Här finns det möjlighet att umgås tillsammans med hela laget samt lägga upp taktiken för dagens träningar.

Bromölla

Välkommen till Bromölla! Vackert belägen intill Ivösjöns strand ligger Bromölla Fritidscenter och Ivöstrand Idrottspark, en anläggning som erbjuder enorma möjligheter. Förutom en uppvärmd, upplyst, fullstor konstgräsplan finns den nybyggda Sparbankshallen där vi kan erbjuda 2400 kvadratmeter konstgräs – perfekt för sjumannalag. På området finns också en mängd andra aktiviteter såsom två paddelbanor och beachfotboll. På några minuters promenad når ni ert boende, nyrenoverade fräscha Hotell Iföhus där det mycket idrottskunniga och populära paret Valla och Joakim Nordström tar emot. Det charmiga hotellet som ligger i hjärtat av Bromölla har två restauranger, trevliga rum och ett fint konferensrum. Parkering direkt i anslutning till hotellet.

Höganäs

En ny idrottsmetropol har vuxit fram i Höganäs, numera ett av Sveriges absolut främsta sportcenter med alla tänkbara sportfaciliteter inom området. Dessutom ett nybyggt sporthotell helt anpassat för lag och grupper. Här har ni chansen att ladda upp med maximala förutsättningar inför kommande säsong. På gångavstånd finns bland annat två konstgräsplaner, 5 naturgräsplaner, parkourbana, hinderbana samt en simhall, inomhushall och bowlinghall. Detta är bara ett axplock av vad som finns i direkt anslutning till sporthotellet.