Storsatsning i Spanien

Sports International fortsätter sin stora satsning i Spanien genom att förlänga sitt avtal fyra år med Malaga-baserade företaget QTS Services. Det innebär bland annat ännu fler spännande anläggningar i både Costa del Sol och Costa Blanca att välja på.

  • - Spanien fortsätter att vara en fantastisk destination på många sätt och därför känns utvecklingen av samarbetet med QTS Service logisk, säger Sports Internationals vd Andreas Öster. De är ytterst seriösa och professionella och tillsammans delar vi de värderingar som är så viktiga för att ett lag ska få ut allt de har rätt att förvänta sig av ett träningsläger i Spanien. Vi är mycket glada att förstärka samarbetet ytterligare med QTS Services där vi räknar med fortsatt stadigt ökade volymer både i Malaga och Alicante under det närmaste året.

Satsningen innebär också ett antal nya intressanta och prisvärda destinationer med både konstgräs och naturgräs.

  • - Det finns något för alla,  från elitlag ner till de yngsta ungdomsgrupperna, fortsätter Andreas Öster och tillägger:

  • - Vi har fått oerhört fin feedback från lagen som rest med oss i vår och hög kvalité till bra pris är fortsatt ledstjärnan för oss på Sports International. Alla lag som reser med oss gör en rejäl satsning på att komma iväg och vi vill se till att deras förhoppningar om en lyckad resa uppfylls. Vi vill att detta ska bli ett minne för livet.

Även i Katalonien ökar utbudet och samarbeten med en rad toppanläggningar har förstärkts.

  • - Ja, vi känner att intresset för Barcelona också växer och det känns bra att matcha detta med ett ännu större utbud med fina anläggningar till kanonpriser.