Första laget hemkommet

Nu är lägersäsongen igång på allvar, först ut 2024 var tjejerna från Mölndalslaget Jitex BK födda 2009. De åkte helgen 4-9 Januari till Spanska Benidorm på ett träningsläger i strålande sol.

Vi har kunnat följa deras resa på Instagram. (Sök på jitex_ulag) där det har uppdaterats flitigt under resans gång. Vi gläds åt de fina orden och är glada att varit med och bidragit till en resa som deltagarna kommer att minnas resten av sina liv. Från deras Instagram kan vi läsa.

”Vi fick ett fantastiskt träningsläger och vi kan alla vara stolta över våra tjejer som skött sig exemplariskt och tagit ansvar för sig själva och sina kompisar, bara glada och positiva tillrop hela veckan! 5 träningar och 2 oerhört bra matcher med lokala lag. U14 pojkarna från Benidorm och Benidorms damlag lirade mot oss i två intensiva matcher.

Träningslägret var perfekt! Alla njöt och vi fick ut mycket av resan i form av spelglädje, träning, väder och socialt utbyte. Allt har klickat! Träningsanläggningen var fantastisk med många fina konstgräsplaner, vilket gjorde träningsförhållandena perfekta! Stort tack till vår lokala kontaktperson Tomas som samarbetar med Sports International, ni kommer få riktigt fina recensioner från oss! Tomás har funnits tillgänglig under hela vistelsen och underlättat otroligt mycket. Det är så här en arrangör ska fungera när den är som bäst! Hela upplägget var professionellt och alla våra behov mötes, hotellet var fantastiskt och erbjöd alla faciliteter vi behövde, gym, konferensrum, utomhus pool, inomhus pool. Och inget tjafs om extrakostnader. Ville vi ha ett konferensrum 3 ggr per dag, japp då fick vi det! Närheten till planerna, närheten till gamla stan, närheten till stranden! Allt var perfekt! Vi fick till många fina minnen här och det är fantastiskt kul att tjejerna höll ihop i en enda stor grupp där alla hängde med varandra.

Nu har vi en dag kvar och imån är det hemfärd, vi tackar Spanien som bjöd på fantastiskt väder! Det här kommer vi komma ihåg länge!”

Funderar ditt lag på ett träningsläger till våren/sommaren? Tveka inte utan kontakta någon av våra erfarna träningslägers experter redan idag.