bcnsao1001 13 129
Spanien

Fotbollsläger till Salou

Intresseformulär

  Välkommen till Sports spännande fotbollsvärld

  Söder om Barcelona nära havet ligger en av Europas finaste träningsanläggningar; Futbol Salou Complex. Den officiella invigningen skedde i slutet av april 2012 och erbjuder 12 fullstora planer, två naturgräsplaner, tre hybridgräsplaner och 7 konstgräsplaner.

  Här finns också spa, gym, minigolf och massor av andra aktiviteter. Betyg: världsklass!

  De senaste åren har många Svenska elitlag valt att förlägga sina träningsläger i Salou med oss, bland dem Östersunds FK, Hammarby IF, IF Elfsborg, Malmö FF, Halmstad BK, Helsingborgs IF, Gefle IF Sirius, AFC Eskilstuna, GAIS, Falkenbergs FF. GIF Sundsvall, Dalkurds FF och Jönköping Södra

  Detta är en anläggning som passar alla lag, allt ifrån elitlag till amatör och ungdomslag stortrivs här året om. Nyligen hade vi också Engelska storlaget Crystal Palace i Salou på läger.

  Till Salous mysiga centrum och den härliga sandstranden går man. Sports International har tecknat ett exklusivt samarbetsavtal som innebär att endast de som bokar genom oss kan förlägga sitt läger här.

  Till Barcelona tar ni er lätt med pendeltåg som går flera gånger i timmen. Ett besök på en av Europas största nöjesparker Port Aventura är något vi verkligen rekommenderar. Vi har specialpriser och hjälper er gärna med den korta transporten.

  Mer om Salou ser du här!

   

  11-01-006 LOGOTIP Catalunya