Tennisläger

Vi älskar tennis och bra läger

Träningsläger – ett minne för livet

I år firar vi 27 år som arrangör av träningsläger. Efter direkta uppmaningar och önskemål från ett flertal tennisklubbar intensifierar vi nu vår satsning på tennisläger. Efter förstärkningar består Sports International AB idag av 16 kunniga och erfarna medarbetare.

Vi har de bästa anläggningarna, vi har resurserna och vi har kunnandet. Våra anläggningar sträcker sig över hela Europa alltifrån a Barcelona där vi har ett antal fantastiska alternativ till idealiska anläggningar i exempelvis Sverige, Danmark och på Åland.

Vi skaffade oss tidigt rykte om att erbjuda mycket hög kvalitet till låga priser. Och nu, när vi firar 27-år, är Sports International AB sedan länge marknadsledande i Skandinavien på träningsläger och för varje år som går växer antalet tennisklubbar som anlitar oss.

Dela detta med dina vänner

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng