Simläger

Träningsläger i ditt rätta element

Simläger – ett minne för livet

I år firar vi 35 år som arrangör av träningsläger. Efter direkta uppmaningar och önskemål från ett flertal simklubbar intensifierar vi nu vår satsning på simläger. Efter förstärkningar består Sports International AB idag av 16 kunniga och erfarna medarbetare.

Vi har de bästa anläggningarna, vi har resurserna och vi har kunnandet. Våra anläggningar sträcker sig över hela Europa alltifrån värmeläger i Barcelona med närheten till den katalanska huvudstaden till kortare läger på idealiska anläggningar i exempelvis Sverige, Danmark och på Åland.

Vi skaffade oss tidigt rykte om att erbjuda mycket hög kvalitet till låga priser. Och nu, när vi firar 35 år, är Sports International AB sedan länge marknadsledande i Skandinavien på träningsläger och för varje år som går växer antalet simklubbar som anlitar oss.

Dela detta med dina vänner

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng