Åk på fotbollsresa till Hamburg redan idag!

Tysk fotboll är något utöver det vanliga och bör upplevas på plats. Stämningen, farten och festen är något av de som kännetecknar Bundesliga allra mest. Hamburg är idag Tysklands näst största stad och är ett oerhört populärt resemål för oss nordbor, och det är lätt att förstå varför. Sevärdigheterna är många och utbudet av restauranger och nöjen är stort.

Vi har fotbollsbiljetter till alla Hamburgs matcher. En fotbollsresa till Hamburg är en given succé, boka din resa redan idag!

 

Vilken match vill du se i Hamburg?

I paketen inkl. hotell så ingår 2 nätter (lördag–måndag) med del i dubbelrum, frukost och matchbiljett.

DatumMatchMatchbiljettinkl hotellinkl hotell & flyg
25-28 OktHamburg-StuttgartRingRingRing
22-25 NovHamburg-Dynamo DresdenRingRingRing
6-9 DecHamburg-HeidenheimRingRingRing
28-30 JanHamburg-NurnbergRingRingRing
7-10 FebHamburg-KarlsruherRingRingRing
21-24 FebHamburg-ST PauliRingRingRing
6-9 MarHamburg-RegensburgRingRingRing
20-23 MarHamburg-BielefeldRingRingRing
11-13 AprHamburg-WiesbadenRingRingRing
17-20 AprHamburg-Holstein KielRingRingRing
2-4 MajHamburg-OsnabruckRingRingRing
17 MajHamburg-SandhausenRingRingRing

* Endast 1 natt

 

Våra hotell i Hamburg

Samtliga hotell är besökta och godkända av oss!

Vi samarbetar med välkända och erkänt omtyckta hotell i centrala Hamburg. Samtliga hotell är besökta och godkända av oss. Våra höga kvalitetskrav på boende, service och geografiskt läge gör vi aldrig några avsteg ifrån. Vi har hotell som passar alla typer av resenärer. Fråga gärna oss om tips och råd. Ni bor alltid i tvåbäddsrum om inget annat har överenskommits. Samtliga rum är naturligtvis utrustade med dusch/bad, WC och TV. I god tid innan avresa skickas en hotellvoucher samt fotbollsbiljetterna hem till er med rekommenderat brev, allt för att göra er resa så smidig som möjligt.

Frukost ingår alltid när du reser med oss.

I våra paketpriser ingår alltid frukost. Våra hotell erbjuder alla en stor härlig frukostbuffé. De flesta hotell har även en restaurangdel som är öppen för middag och lunch.

Något som ni inte får missa när ni är på er fotbollsresa i Hamburg är ett besök på ett av stadens härliga uteserveringar. Vi har våra egna favoriter som vi gärna delar med oss av. Är ni ett större sällskap så hjälper vi gärna till med att boka bord åt er.

Vill du ha mer information om våra resor till Milano?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig snarast.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

 

Arenan

Volkpartstadion är en arena med kapacitet för 57 000 åskådare. Arenan har varit värd för VM 1974 och VM 2006. Det var även här IFK Göteborg vann UEFA-cupen 1982. Efter omfattande renoveringar är arenan är idag en av Europas modernaste och har fått 5 stjärnor av UEFA.

Dela detta med dina vänner