Boka din fotbollsresa med tapas, fotboll och sevärdheter i magiska Barcelona!

Barcelona – staden som har allt!  Den katalanska huvudstaden är en av världens vackraste städer, med storslagna byggnadsverk och en arkitektur i kombination med milslång sandstrand och ett kök som håller högsta världsklass så är Barcelona en stad man gärna återkommer till år efter år. Den största anledningen till att åka till Barcelona anser vi ändå vara stadens stolthet FC Barcelona med mäktiga Spotify Camp Nou som sin hemmaplan. Spotify Camp Nou är Europas största arena med en kapacitet på 98 800 åskådare, här samlas gamla som unga och stämmer in i en härlig sång.

Fotbollsresor inkl. biljetter till FC Barcelona!

Våra fotbollsresor till Barcelona innebär garanterat ett minne för livet och vi har biljetterna som gör att du kan känna dig trygg och vara säker på att din fotbollsresa blir precis så bra som du drömt om.

 

Vilken match vill du se i Barcelona?

I paketen inkl. hotell så ingår det 2 nätter (lördag – måndag) i del i dubbelrum, frukost och matchbiljett.

DatumMatchMatchbiljettinkl hotellinkl hotell & flyg
23 AprFC Barcelona - Atl MadridRingfr 5 685 krRing
30 AprFC Barcelona - Real BetisRingfr 3 685 krRing
3 MajFC Barcelona - OsasunaRingfr 3 485 krRing
21 MajFC Barcelona - Real SociedadRingfr 3 585 krRing
28 MajFC Barcelona - MallorcaRingfr 3 885 krRing

* Endast 1 natt

Vill du ha mer information om våra resor till Barcelona?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig snarast.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

 Våra hotell i Barcelona

Samtliga hotell är besökta och godkända av oss!

Vi samarbetar med välkända och erkänt omtyckta hotell i centrala Barcelona. Samtliga hotell är besökta och godkända av oss. Våra höga kvalitetskrav på boende, service och geografiskt läge gör vi aldrig några avsteg ifrån. Vi har hotell som passar alla typer av resenärer, vissa vill kanske bo i ett lite lugnare område och andra vill bo mitt på Plaza Catalunya. Fråga gärna oss om tips och råd. Ni bor alltid i tvåbäddsrum om inget annat har överenskommits. Samtliga rum är naturligtvis utrustade med dusch/bad, WC och TV. I god tid innan avresa skickas en hotellvoucher samt fotbollsbiljetterna hem till er med rekommenderat brev, allt för att göra er resa så smidig som möjligt.

För mer inspiration från Katalonien klicka här!

Catalunya

Frukost ingår alltid när du reser med oss.

I våra paketpriser ingår alltid frukost. Våra hotell erbjuder alla en stor härlig frukostbuffé. De flesta hotell har även en restaurangdel som är öppen för middag och lunch. 

Något som ni inte får missa när ni är på er fotbollsresa i Barcelona är ett besök på en äkta tapas restaurang. Vi har våra egna favoriter som vi gärna delar med oss av. Är ni ett större sällskap så hjälper vi gärna till med att boka bord åt er.

Hur tar jag mig till hotellet?

Alla våra hotell ligger centralt i Barcelona. Det finns två flygplatser som ni kan landa på, den allra vanligaste är El Prat som ligger nära Barcelona centrum den andra är Girona flygplats som ligger ca 8 mil norr om Barcelona. Från El Prat tar ni antingen taxi som tar ungefär 20-30 minuter beroende på trafiken och kostar cirka 30 euro enkel resa. Taxiterminalen går inte att missa då den ligger precis utanför terminalerna där taxi bilar väntar på kö. Det går även lätt att ta sig in till centrala Barcelona med buss och tåg. En sådan resa kostar ca 5 euro per person och väg. Alla våra hotell ligger med bra anslutning till tunnelbanenätet och innan er fotbollsresa skickas hotell vouchern och matchbiljetterna och tillsammans med dessa så kommer en beskrivning på hur ni tar er lättast till ert hotell.

Några av våra hotell i Barcelona:

Hotel Sant Pau
Hotel Eurostar Cristal Palace
Hotel Condado
Hotel Grupotel Gravina

Europas största arena!

Arenaskiss över Spotify Camp Nou

Heter det Spotify Camp Nou eller Nou Camp? Frågar du en Katalan så är svaret Camp Nou. Arenan är Europas största och publikkapaciteten är över 98 800 åskådare. Känslan man får när man kommer in på arenan är obeskrivlig.

 

Måsten i Barcelona!

Hard Rock Cafe

 

Hard_rock_cafe_logo3Denna klassiska restaurang kedja som är världskända för sina legendariska hamburgare och unika inredning. Hard Rock Café i Barcelona är inget undantag! På bästa plats i staden – mitt på Plaza Catalunya är detta en samlingspunkt för många och det är svårt att få bord utan förbokning. Tack vare vårt nära samarbete med dem kan vi boka på och förbeställa mat till fördelaktiga priser.

La Sagrada Familia

segrada-familia-sportsinternational

Temple Expiatori de la Sagrada Familia är det officiella namnet på templet som är ägnat till den heliga familjen. Det är i dagsläget det mest kända och mest besökta av Barcelonas turistmål. Sagrada Familia började byggas 1882, två år senare fick arkitekten Gaudi ansvar för byggandet. Han gjorde helt nya ritningar och ägnade sedan 40 år av sitt liv till detta tempel.

När Gaudi gick bort 1926 minskade frenesin i arbetet och templet har aldrig blivit helt färdigt. Trots detta besöks Sagrada Familia varje år av fler än 2 miljoner personer. Man håller fortfarande på och bygger för de pengar man får in av besökarna.

Den ofullbordade kyrkan är öppen alla dagar 9-18, mars till september är det öppet till 20 på kvällarna. De guidade turerna slutar att säljas en stund innan stängning så kom inte för sent.

Las Ramblas

Lasramblas-sportsinternational

Den mest kända gågatan i Barcelona som är ca 1 km lång heter Las Ramblas och sträcker sig mellan Plaça de Catalunya och Christopher Columbus monumentet. Det är alltid väldigt mycket folk längs denna trädbevuxna gata, den enda gång det är lite mindre folk är tidigt på morgonen.

Då turisterna flockas här är givetvis också alla gatuartister och försäljare här. Mänskliga statyer verkar vara speciellt populära i Barcelona.

 

Uteserveringar

uteserveringar1-sportsinternational

I Barcelona hittar du mysiga uteserveringar överallt. Varje liten restaurang har sig egna lilla uteplats som ni kan sitta och dricka en kaffe eller något annat gott.

Några av de kaféer som vi kan rekommendera är Café Zurich mitt på Plaza Catalunya, detta är en av katalanernas egna mötesplatser. Ett annat är Café Schilling som är ett klassiskt kafé, fullt av elegans och glamour. Perfekt när fötterna börjar bli trötta i de gotiska kvarteren.

Stränder och nattliv

nattliv-sportsinternational

Med hela 2785 meter härliga sandstränder njuter man av Medelhavets sol på dagen och av några av stadens bästa barer på kvällen. Port Olimpic, de gotiska kvarteren, Tibidabo eller Eixample.

Vart du än vänder dig i Barcelona hittar du massor av platser för att inleda festen eller avsluta den. Fråga oss gärna om tips, på vissa nattklubbar kan vi hjälpa till med att ordna så ni slipper att stå i kö.

 

FCB museum & rundtur på Camp Nou

camp-nou-sportsinternational

Missa inte FC Barcelonas museum och en rundtur på mäktiga Spotify Camp Nou när ni är på er fotbollsresa!

FC Barcelonas grundare Joan Gamper ville redan på 20-talet skapa ett museum till FC Barcelonas ära men utav olika och till stor del okända anledningar lades Gampers planer på is. Men så 1984 blev äntligen museet verklighet.

Museet har byggts ut i flera etapper och idag omfattar det en yta på hela 3.500 kvadratmeter. Intresset för museet är enormt och antalet besökare ökar varje år och uppgår idag till inte mindre än 1.2 miljoner besökare per år. Detta innebär att FC Barcelonas museum är det mest besökta museet i hela Barcelona.

Passa också på att göra en rundtur på Camp Nou nästa gång du är i Barcelona. Se omklädningsrummen, gå igenom spelartunneln och ut på arenan, titta upp på de enorma läktarna och föreställ dig hur Messi, Xavi och de andra världsstjärnorna känner sig när han står där och inte en sittplats finns ledig, mäktig känsla kan vi lova.

Museet har öppet alla dagar : måndag – lördag 10.00 – 18.30 och söndagar 10.00 – 14.00. En minnesvärd rundtur på Camp Nou kan du göra måndag – lördag 10.00 – 17.30 och söndagar 10.00 – 13.30. Reservationer för ändringar p.g.a. exempelvis matcher.

Missa inte heller FC Barcelonas klubbshop som ligger i direkt anslutning till museet. Väl värt ett besök.

Dela detta med dina vänner