Fotbollsläger

Vi älskar sporten, laganda och bra träningsläger med mycket fotboll

Välkommen till Sports spännande fotbollsvärld

Vad har Arsenal FC, Celtic FC, AFC Ajax, Rosenborgs BK, FC Köpenhamn, Helsingborgs IF, AIK , Bodens BK, Kabel 80 OCH Stuvsta IF F00 gemensamt?

Alla har de valt att åka med Sports International AB på träningsläger. Över 221 000 fotbollsspelare har genom åren laddat upp på någon av våra anläggningar och gjort oss till Sveriges ledande företag sedan många år på träningsläger i fotboll. Största anledningen? Vi kan fotboll.

Det kanske roligaste av allt efter att ha varit ansvarig i mer än 30 år är inte siffrorna, inte de berömda klubbarna, inte företagets ekonomiska framgångar utan alla upplevelser det gett. Chansen att på nära håll följa fotbollen i stort och smått. Chansen att få lära känna så många människor. Och det finaste av allt, många av kontakterna har utvecklats till att bli mer än en kund till oss. Det är förmodligen också hemligheten till att vi fortsätter att växa.

Andreas Öster VD

Las-online-sportsinternational-magazine

Sports International Magazine

Du vet väl att du kan läsa, eller ladda ner, vår senaste broschyr om fotbollsläger online?

Klicka här

Dela detta med dina vänner

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng