Hamburg

Tyskland

 

Tyskland: Hamburg

 

Endast 20 minuter med tåg från världsstaden Hamburgs centralstation ligger charmiga Tornesch med 13 000 invånare. Här jobbar vi i ett exklusivt samarbete med den lokala klubbens fantastiska anläggning.

Förutom en fullstor naturgräsplan förfogar de över två nybyggda konstgräsplaner och flera mindre inomhushallar med konstgräs. Man har också byggt en restaurang och förfogar över en charmigt tysk bar i samma byggnad.  Ett perfekt ställe att ladda upp på inför den kommande seriestarten.

Vi samarbetar med flera fräscha hotell på gångavstånd eller kort bussavstånd (2-5 km) som har proffsig och positiv personal. På 20 minuter är man inne i hjärtat av världsstaden Hamburg och varför inte passa på och se klubbens stolthet, HSV i en Bundesligamatch. Vi har ett nära samarbete och hjälper gärna till att ordna biljetter. För de som både vill träna och kombinera resan med lite kultur och toppfotboll är Hamburg ett mycket bra val.

Läs vår broschyr om fotbollsläger i Tyskland!

tyskland

 

 

 

  • Invånare: Hamburg 1,8 miljoner (Tornesch 13 000)
  • Avstånd naturgräs/konstgräsplan: 2-5 km
  • Inkvartering: 2-3-bäddsrum på 3-4* hotell
  • Avstånd: Från Puttgarden 16 mil, Hamburg drygt 2 mil

 

 

Nyhet 2018!

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng