Norrköping

Sverige

Sverige: Norrköping

Det var få som trodde att IFK Norrköping skulle ta SM-guld 2015. Det gjorde knappast ens Norrköpingsborna själva men laget stod för en fullkomligt fenomenal insats som räckte hela vägen till SM-guld. Det var både välförtjänt och vackert och det råder numera inget tvivel om att den klassiska klubben återigen etablerat sig i toppen av svensk elitfotboll.

Nu kan ni åka till Norrköping på träningsläger och uppleva vinnarkulturen på plats. Ni bor på nyrenoverade Scandic Nord där de flesta av IFK Norrköpings motståndarlag brukar bo inför sina borta matcher mot svenska mästarna. Ett hotell i absolut toppklass där ni har tillgång till pool, bastu, gym och relax vilket verkligen uppskattas efter en hård träningsdag.

Ni tränar på nya fina konstgräsplaner på kort avstånd från hotellet och ni har även närhet till butiker, caféer och stadens nöjesliv. Ett träningsläger i Norrköping blir både givande och trevligt så ta chansen och boka ert läger med Sports International.

Vår mening: Bekvämt reseavstånd för lag i exempelvis Stockholmsregionen som vill ha ett bra träningsläger med hög kvalité på sitt boende.

 

  • Invånare: ca: 137 000
  • Avstånd gräsplan/konstgräsplan: 3,5-10 km
  • Inkvartering: 3-4 bäddsrum med dusch och toalett
  • Avstånd: Från Stockholm ca: 16 mil. Från Göteborg ca: 31 mil. Från Örebro ca: 11 mil.

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng