Vilanova scaled
May 17, 2022

Flera nya exklusiva destinationer

Nu presenterar vi inte mindre än åtta nya exklusiva destinationer på spanska solkusten i Andalusien där Sports International kan erbjuda er ultimata förutsättningar med sol, bad och fotboll året om.
– Mycket spännande! Vi är mycket glada med de många nya destinationerna som jag är övertygad om kommer att bli en riktig succé, säger Andreas Öster, VD på Sports International.

Intresset för läger i Spanien växer och i pandemins spår är det många som drömmer om lite mer värme än på hemmaplan. Spanien är den överlägset mest populära destinationen för svenskar i Europa. Spanska solkusten lockar skandinaviska turister året om, ett härligt klimat och sommarvärme tidigt på våren gör Spanien till den perfekta lägerdestinationen för fotbollslag.
– Och vi märker att intresset för Spanien växer. Därför känns det extra roligt att nu också kunna erbjuda dessa fantastiska destinationer för uppladdning i solen, säger en nöjd Andreas Öster som också berättar att Sports International har ännu mer på gång.

-Vi utökar även utbudet med inte mindre än fem spännande alternativ i Barcelona stad!

Detta är ytterligare ett steg i rätt riktning på vår stora satsning i Spanien. För er som vill uppleva allt vad en charmig världsstad har att erbjuda och samtidigt inte tumma på träningsförhållandena har ni kommit rätt: L´Hospitalet i Barcelona har allt ni behöver.

Här bor ni på ett av våra fem fräscha hotell (3-4 stjärniga), två med egen pool och tre av dem endast 700 meter från FC Barcelonas legendariska hemmaplan Camp Nou. Med tunnelbanan når ni flygplatsen eller stranden på endast 15 minuter! Tränar gör ni på toppanläggningen Estadi Municipal de L´Hospitalet med tre mycket fina konstgräsplaner, samtliga anlagda de senaste åren och i toppskick.

Läs mer här om Benalmadena, Torremolinos och Barcelona City.