Exterior entrence first hotel kviberg
Sverige

Innebandyläger till Göteborg Kviberg

Intresseformulär

    Träningsläger i Kviberg Park

    Kviberg Park Hotell doftar fortfarande nytt och det är en anläggning som är unik i sitt slag. I källaren finns nämligen en skidanläggning dit entusiaster från hela södra Sverige kommer och tränar inför Vasaloppet. Ni kan också hyra skidor och köra ett pass som en alldeles speciell aktivitetet på ert läger.

    Eller för er som föredrar sol och värme så finns Göteborgs beachvollybollhall vägg i vägg med hotellet, där kan ni spela inomhus i karibisk miljö och göra upp i en intern beachvolley turnering. En annan väldigt populär aktivitet på Kviberg Park är den nya hinderbanan, det är en mycket krävande bana med 30 olika stationer. Många lag kör ett av träningspassen på hinderbanan istället för inne i innebandyhallen. Det är gratis och det är en tränings variation som verkligen uppskattas.

    Kviberg park Hotell ligger bara 10 minuter med spårvagn från Göteborgs centralstation så hit är smidigt att ta sig och det är enkelt för er som vill in till stan där kanske ett ett besök på Ullevi eller Liseberg lockar.