Arena Nord
Danmark

Handbollsläger i Fredrikshamn

Intresseformulär

    Träningsläger i Fredrikshamn

    På mycket bekvämt reseavstånd mindre än 2 km från färjeterminalen i Fredrikshamn ligger supermoderna Arena Nord – ett fantastiskt idrottscenter som är utmärkt för lag som ska på träningsläger. Arena Nord klassas som ett av Danmarks absolut främsta alternativ för handbollsläger med sina 5 fullstora hallar, boendet på anläggningen och det fullt utrustade gymmet. Det är lätt att förstå varför handbollen i Fredrikshamn är så stor då få städer i norden kan mäta sig med dessa faciliteter.

    Aktiviteter vid sidan om träning och matcher finns de sannerligen gott om. Fredrikshamn är en nöjes stad med stort utbud restauranger, caféer och klubbar Här hittar ni även äventyrsbad, bowlinghall och för er som reser sommartid är ett besök på palmstranden en stark rekommendation. Kombinationen med kort reseavstånd och alla faciliteter på gångavstånd gör att Arena Nord i Fredrikshamn är en av våra allra mest populära anläggningar. Här blir det fullbokat snabbt varje år!

    Vår mening: Ett idrottscenter med massor av möjligheter perfekt för de lag som vill ha allt på en och samma plats under sitt träningsläger, mindre än 2 km från färjeterminalen