Fotbollsläger i Italien
Italien

Fotbollsläger till Tavarone

Intresseformulär

    Träningsläger i Tavarone

    Drygt tjugo minuters resa upp i bergen från kustorten Sestri Levanti ligger vår Italienska pärla – Tavarone. Det charmiga hotellet ligger inbäddat bland bergen på 600 meters höjd. 80 km från Genua och 130 km från Parma, detta bäddar för spännande utflykter och möjligheter att se en match i Serie A. Den fina gräsplanen (med stora fräscha omklädningsrum) ligger på gångavstånd och håller en enastående kvalité.

    Det är Italien specialisten Tord Grip som rekommenderat oss denna anläggning, under sin tid som assisterande tränare i Lazio så var de ofta i Tavarone på träningsläger. Bättre förutsättningar finns inte!

    På hotellet inkvarteras ni i ljusa dubbelrum med TV, dusch, toalett – och en underbar utsikt. Förutom egen restaurang, pizzeria och bar, finns även ett samlingsrum med biljard och andra spel. Och det bästa till sist – anläggningens ägare älskar fotboll och skandinaver. Här blir ni omsorgsfullt omhändertagna och lita på att han kommer att göra allt för att ni skall trivas. Italienska damlandslaget och herrarnas U 18-landslag besökte båda Tavarone förra våren. Här är succén given!

    Vår mening: Ett drömställe. Mat, service, planer – här är allt av mycket hög klass. För de som vill ha det där lilla extra är Tavarone svårslaget. Alla gästande svenska lag i våras var helt överens: högsta betyg!