Spjald planer
Danmark

Fotbollsläger i Spjald

Intresseformulär

    Träningsläger i Spjald

    Spjald Fritidscenter är en fantastisk och oerhört populär idrottsanläggning. På området finns hela sju gräsplaner, en konstgräsplan, en stor idrottshall, styrketräningsrum, samlingsrum etc. Efter er träning kan ni helt gratis mjuka upp lederna i centrets 25 meters inomhusbassäng, bada bastu eller för de som så önskar spela biljard eller bordtennis.

    Det är viktigt med näringsrik och god mat när man är på träningsläger. Maten i Spjald får alltid högsta betyg och det är en av anledningarna till att så många lag återvänder år efter år. Chefen på Spjald Fritidscenter sitter med i danska fotbollförbundets styrelse, han kan fotboll och har kontakterna som bidrar till succén på ert träningsläger.

    Det är tryggt att åka på träningsläger till Spjald, anläggningen är komplett vilket gör att även om någon spelare inte kan delta i ordinarie träning så finns alternativ i form av gym och inomhusbassäng. Man får alltid ut 100 % av sitt träningsläger i Spjald och det uppskattas av gästande lag. Alla lag får dessutom ett eget omklädningsrum att förfoga över hela vistelsen, lyx anser många men i Spjald är det en självklarhet.

    Vår mening: Kanonfina gräsplaner, härligt med gratis simhall och ett trevligt boende. Chefen är oerhört kunnig och intresserad av fotboll, han sitter till och med i danska fotbollsförbundets styrelse. Ett bättre träningslägeralternativ för fotbollslag är svårt att hitta.