Topdanmarkhallen
Danmark

Fotbollsläger i Köpenhamn - Skovlunde

Intresseformulär

    Träningsläger i Köpenhamn

    Grattis fotbolls-Sverige! Här kan vi erbjuda alla svenska klubbar ett nytt eldorado för ert nästa träningsläger bara 10 km från Köpenhamns pulserande nöjesliv. I Skovlunde finns på gångavstånd från ert trevliga hotell: 16 gräsplaner, en konstgräsplan utomhus, en fullstor konstgräsplan inomhus, eget omklädningsrum i lokala klubbens klubbhus, 50 meters inomhusbassäng, fullt utrustat friidrotts- stadion, bowling, go-cart och mycket mer!

    Det är inte svårt att förstå att kommunen fått guldmedalj som Danmarks främsta idrotts kommun. Vi samarbetar mycket nära med den lokala fotbollsklubben BSF som har över 1300 aktiva medlemmar. De har både dam- och herrsenior lag och naturligtvis ungdomslag i alla åldersgrupper. Klubben är en av Danmarks allra bästa på damsidan.

    De senaste åren har Skovlunde blivit fullbokat väldigt fort, då ryktet har spridit sig runt om i fotbolls Sverige – åk till Skovlunde och ni får ett bra träningsläger. Därför är det viktigt att tidigt planera in vilken helg som ni vill åka, kontakta oss så hjälper vi till med bokning.