Fotbollslager Santa Susanna 19
Aqua Hotel

Fotbollsläger till Santa Susanna

Intresseformulär

    Träningsläger i Santa Susanna

    Santa Susanna är Spaniens överlägset mest populära och välbesökta träningsanläggning för skandinaviska fotbollslag. Ni kommer själva att förstå varför om ni väljer att förlägga ert träningsläger i Santa Susanna nästa gång. Boende på 4-stjärnigt nyrenoverat hotell med träning på några av Kataloniens allra finaste naturgräsplaner en kort transfer från hotellet.

    Santa Susanna är den perfekta destinationen för alla som vill bo nära Barcelona och samtidigt ha nära till havet. Bara 200 meter från hotellet sträcker sig den kilometer långa vita stranden där strandfotboll, beachvolleyboll och härliga bad är vardag.

    Missa inte chansen att besöka Barcelona under lägret. In till Barcelona tar man sig smidigast med tåg som avgår 300 meter ifrån hotellet, dessa tåg avgår flera gånger i timmen och går direkt in till Plaza Catalunya – hjärtat av Barcelona! Är man på träningsläger så pass nära denna fantastiska stad så är ett besök på Camp Nou nästan ett måste. Vi hjälper gärna till med att ordna biljetter till en FC Barcelona match.

    För mer inspiration från Katalonien klicka här!