bcnsao1001 13 129
Spanien

Fotbollsläger till Salou

Intresseformulär

  Träningsläger i Salou

  I södra Katalonien ca 1 timma söder om Barcelona ligger Futbol Salou, Europas kanske allra mäktigaste träningsanläggning med 13 egna fullstora fotbollsplaner varav en stadion, 4 naturgräs planer och och 8 konstgräsplaner i toppklass.

  I Salou har flertalet av klubbarna i allsvenskan och superettan haft sina träningsläger de senaste åren. Bland dessa klubbar märks Malmö FF, Hammarby IF, IF Elfsborg, IK Sirius, Halmstad BK, Mjällby AIF och Varbergs BoIS för att nämna några. Vi Östersunds FK med Graham Potter som tränare i Salou två år i rad och Helsingborgs IF med Henrik Larsson.

  I Salou finns inga sportsliga begräsningar, anläggningen täcker verkligen in alla behov och resorten som ni bor på lämnar inget mer att önska. Det är uppskattat att bo rymligt med plats att umgås och fina uteplatser samt att ha en resort med stort utbud så som padel, gym, spa, beachvolyboll mm.

  Vi rekomenderar även ett besök på Europas största nöjespark PortAventura för er som vill hinna med en aktiviteter som inte har med fotboll att göra under ert träningsläger. Det är en äventyrspark fullspäckad med attraktioner så ni kan med lätthet spendera en heldag eller halvdag där inne.

  Många lag väljer såklart också att åka in till Barcelona och besöka Camp Nou. Om FC Barcelona spelar hemma så hjälper vi er givetvis med matchbiljetter då vi är officiell partner till FC Barcelona.

  Mer om Salou ser du här!