LalandiaBADELAND22
Danmark

Fotbollsläger i Lalandia

Intresseformulär

    Välkommen till Sports spännande fotbollsvärld

    En av Nordens absolut mest besökta och populära anläggningar som har allt och lite till för ungdomslagen. Här kan spelarna vid sidan om fotbollen roa sig i ett enormt vattenland som har flera häftiga ruschkanor och aktiviteter. Ungdomslagen älskar Lalandia för under ett och samma tak finns en uppsjö av aktiviteter och möjligheter som inte finns på andra ställen. Vad sägs om exempelvis konstgjord slalombacke, isbana, bowling, bio och mycket mer, det är häftigt. Vi är jätte glada att kunna erbjuda en helhetslösning för ert lag på Lalandia, här är möjligheterna obegränsade.

    Tränare, ledare och föräldrar stortrivs också på Lalandia. Här är träningsförutsättningarna väldigt bra, maten är utmärkt och spelarna kan roa sig hel obegränsat när ni inte har träningar eller matcher. Servicen på anläggningen är enormt god och känslan man tar med sig hem är att man vill åka tillbaka.

    Vår mening: En populär anläggning med massor av möjligheter till roliga aktiviteter mellan och efter träningarna. Perfekt för er som vill kombinera ett bra träningsläger med nöje.