planer1 1
Sverige

Fotbollsläger till Kungsbacka

Intresseformulär

    Träningsläger i Kungsbacka

    Det är imponerande att se listan på alla de lag och klubbar som valt att förlägga sitt träningsläger i Kungsbacka. Bland dessa märks toppklubbar som Arsenal, Tottenham, Celtic, West Ham, Aston Villa, Newcastle, Southampton och Reading m.fl. Många anser att Kungsbacka är Sveriges bästa stad att förlägga sitt träningsläger i, och vi är beredda att hålla med.

    Sportcentret är fantastiskt, här finner ni både naturgräsplaner och konstgräs samt ishallar, gym, inomhushallar och simhall. Vi har dessutom vårt kontor i Kungsbacka, det gör att vi alltid finns nära till hands under hela träningslägret vilket är en extra trygghet. Boendet är på Kungsbacka sporthotell, där finns finns bowling, shuffleboard, squash och badminton möjligheter.

    I Kungsbacka finns mycket att göra vid sidan om träning och matcher. Vi rekommenderar ett besök på ett av Sveriges största lågprisköpcentrum ”Hede Fashion Outlet”. Här kan ni handla allt från kläder och skor till sportutrustning och prylar från kända märken, detta till extraordinära priser.

    Vill ni se Allsvensk fotboll så är det endast 2,5 mil in till Göteborg där både IFK Göteborg och BK Häcken står för underhållning. Vi kan självklart hjälpa till med att ordna biljetter.