30d2e26505 fotbollsplan
Sverige

Fotbollsläger till Gotland

Intresseformulär

  Träningsläger i Gotland

  Vi på Sports International är oerhört stolta över att kunna presentera ett unikt samarbete med Gotland Sports Academy som inriktar sig på all typ av idrott. Här finner ni allt ni kan önska för ett lyckat träningsläger.

  Ni bor i nybyggda stugor som ligger alldeles intill havet.  Stugorna är toppfräscha och har två sovrum, vardagsrum, pentry, tv, WiFi samt dusch och toalett. Ni har en kort promenad till en uppvärmd konstgräsplan där ni får bästa tänkbara träningsförhållande oavsett väder. Utöver detta så finns ett stort utbud av aktiviteter inom anläggningen. Efter träningspassen kanske ni skall passa på att ta ett dopp i den uppvärmda utomhuspoolen som anläggningen erbjuder.

  Passa på att hyra cyklar och upptäck det enormt vackra och speciella i det Gotländska landskapet samtidigt som ni får motion, eller varför inte en joggingtur längs vattnet. I Slite finns massor att göra vid sidan av träningen för att få ihop laget ännu mer till kommande säsong.

  Till Gotland tar ni er enkelt med färja antingen från Oskarshamn eller Nynäshamn och vi ser till att ni blir upphämtade och transporterade till anläggningen som ligger ca: 25 minuter från färjeterminalen. Väl på plats så ligger allt inom några hundra meters avstånd. Självklart hjälper vi till med er bokning av färja.

  Vår mening: Vill ni ha ett komplett träningsläger med allt på ett och samma ställe så är Slite och Gotlands Sportsacademy det självklara valet. Uppbackningen på plats av ansvariga är klockren och förmodligen vill ni boka nästa års läger redan på plats.