IMG 4
Sverige

Fotbollsläger till Göteborg - Kviberg

Intresseformulär

    Träningsläger i Göteborg - Kviberg

    I centrala Göteborg ligger det natursköna idrottsområdet Kviberg som håller på att utvecklas till ett av Sveriges modernaste idrottsområden. Här finns sedan tidigare flertalet konstgräsplaner i närområdet samt en multihall med fullstor konstgräsplan och plats för 3 000 åskådare. Den nya hallen innehåller även handbollsplaner, konferens möjligheter, gym och en skidtunnel.

    Här finns även världens största beachvolleyboll hall med16 banor inomhus i karibisk miljö och 8 banor utomhus. Många fotbollslag roar sig med interna beachvolleyboll turneringar vid sidan om fotbollsträningar och matcher, ett mycket uppskattat nöje. En annan väldigt populär aktivitet på Kviberg Park är den nya hinderbanan, det är en mycket krävande bana med 30 olika stationer. Många lag kör ett av träningspassen på hinderbanan istället för fotbollsplanen. Det är gratis och det är en tränings variation som verkligen uppskattas.

    Vår mening: Kvibergs vandrarhem är ett familjeägt vandrarhem i Göteborg sedan 1995, bara tio minuter från centrala Göteborg. Ni parkerar gratis precis utanför (även laddstationer för elbil) och tillgång till gratis WiFi under hela din vistelse. Varje morgon serveras en god frukostbuffé som du vår och sommartid kan avnjuta på terrassen.  Här finns konferenslokal och andra gemensamhetsutrymmen. Pingisbord, bastu och trädgård för grill och spel.

    Idrottsstaden Göteborg ger er fantastiska möjligheter att ladda upp inför säsongen, med ett stort utbud av aktiviteter på Kvibergs idrottsområde och med närhet till centrum så kommer träningslägret att bli en given succé.