Arena Nord
Danmark

Fotbollsläger i Fredrikshamn

Intresseformulär

    Träningsläger i Fredrikshamn

    På mycket bekvämt reseavstånd, mindre än 2 km från färjeterminalen i Fredrikshamn ligger supermoderna Arena Nord – ett fantastiskt idrottscenter som är utmärkt för lag som ska på träningsläger. Arena Nord är utan tvekan en av Danmarks absolut mest populära destinationer för fotbollslag som åker på träningsläger inför säsongen. Det är verkligen lätt att förstå varför när man är på plats för här finns allt och lite till.

    Många lag uppskattar verkligen möjligheterna till många alternativa aktiviteter som erbjuds med samlingsrum där hela laget ryms och inomhushallar på sportcentret. Aktiviteter vid sidan om träning och matcher finns de sannerligen gott om också. Fredrikshamn är en nöjes stad med stort utbud restauranger, caféer och klubbar Här hittar ni även äventyrsbad, bowlinghall och för er som reser sommartid är ett besök på palmstranden en stark rekommendation.

    Vår mening: Ett idrottscenter med massor av möjligheter som gör att lagen får ut det lilla extra med sitt träningsläger. Ny fin konstgräsplan bara några minuter i bil/buss från Arena Nord.

    Fotbollsläger i Danmark, Fotbollsläger till Fredrikshamn