Fotbollslager Delden g11
Holland

Fotbollsläger till Delden

Intresseformulär

  Träningsläger i Delden

  Aparthotel Delden är förmodligen Hollands bästa träningsanläggning för fotbollslag, ett sportkomplex som erbjuder fantastiska förutsättningar för träning och aktiviteter. Anläggningen är känd för sina fina gräsplaner, hit kommer proffslag från hela Europa för att träna och ni blir bemötta med samma goda service som proffsen när ni förlägger ert nästa träningsläger i Delden.

  Förutom fina gräsplaner finns en rad fritidsaktiviteter att välja bland. Hotellet har bland annat: padelbanor, inomhushall, bowlinghall, tennisbanor, squashbanor, swimmingpool, biljard, bordtennis bågskytte mm. Dessutom finns en ny golfbana alldeles utanför hotellet och för er som föredrar att golfa inomhus så finns den senaste teknikens golf simulator, en utmärkt aktivitet vid sidan om träningen.

  Vi kan också rekommendera ett besök i Enschede som endast ligger en mil från anläggningen. Där har ni chansen att se en ligamatch med FC Twente, vi hjälper er givetvis med matchbiljetter.

  Vår mening: Den höga klassen på träningsförhållanden, mat, rum, service och fritidsaktiviteter gör Aparthotel Delden till ett mycket svårslaget alternativ inte bara i Holland utan i hela Europa.

  Fotbollsläger i Holland