Boson7 2015 scaled
Sverige

Fotbollsläger till Bosön

Intresseformulär

  Träningsläger i Bosön

  Ni behöver inte vara världsbäst för att förlägga ert nästa träningsläger på Bosön – Men ni kanske blir.
  Nu har ni chansen att ta ert träningsläger till en helt ny nivå. Vi hjälper er att arrangera träningslägret på riksidrottsförbundets utvecklingscenter, centrum för bredd och elitidrott. Till vardags så tränar svenska elitidrottare här och nu har även ni möjlighet att genomföra ett mycket givande träningsläger i det natursköna området bara 15 minuter från Stockholms centrum.

  Bosön erbjuder en uppsjö av olika aktiviteter och sporter, inte minst så erbjuder de en 9000 kvm stor inomhushall med konstgräs där fotbollslagen stortrivs. Det svenska landslaget tränar här inför landskamperna i Stockholm och flera allsvenska seniorlag tränar här regelbundet. Sports International kan som enda sportresearrangör exklusivt erbjuda er ett träningsläger på Bosön med träning i denna multihall eller på konstgräs ute.

  På Bosön så har ni även möjlighet att besöka deras idrottsmedicinska klinik och testlabb. Där kan de utföra diverse olika fysiska tester. Detta är en av anledningarna till varför ni som lag kommer att vilja besöka Bosön minst en gång om året, för att återigen genomföra de fysiska testerna och få ett kvitto på att er träning går framåt.

  Till Bosön åker inte bara fotbollslag. Svenska skidlandslaget, friidrottslandslaget, handbollslandslaget och alla andra som är anslutna till riksidrottsförbundet kommer till Bosön för att träna och utföra tester. Anläggningen har enorma resurser så oavsett vilken idrott du är ledare i så kan du kontakta oss för offert.

  Testa på livet som proffs, planera in en helg på Bosön.

  Vår mening: Man får verkligen mersmak av idrotten efter ett besök på Bosön, det är en mycket inspirerande miljö. Träning och hälsa är i fokus så alla som brinner för sin idrott borde ta chansen att besöka Bosön.