Fasad TA
Sverige

Fotbollsläger till Borås

Intresseformulär

    Träningsläger i Borås

    I fotbollsstaden Borås kan ni inför kommande säsong ladda upp med ett givande träningsläger. Ni är i gott sällskap om ni väljer att förlägga ert träningsläger i Borås. Tidigare har klubbar som Southampton FC och Reading FC valt att förlägga sina träningsläger i just Borås med Sports International som teknisk arrangör och nu erbjuds ni samma fina möjlighet med boende på Borås bästa och mest populära hotell Quality Grand mitt i centrum.

    Här erbjuds ni högklassig service, toppfräscht boende, fantastisk mat och ett centralt boende med närhet till alla nöjen. Seniorlag erbjuds dessutom  fri entré till stadens mest populära nattklubb förutsatt att ni har åldern inne. För ungdomslag finns möjlighet att besöka Borås Djurpark eller varför inte Knalleland som varje år lockar stora mängder besökare.

    Rent sportsligt är Borås en svårslagen stad, här har det satsats stora pengar från kommunens sida på idrotten och det är ett tungt argument till varför ni borde åka just till Borås. Ett flertal mycket fina konstgräsplaner samt ett stort antal lokala klubbar med egna fina anläggningar väntar på er. Ni skulle också kunna kombinera ert läger med att se allsvenska IF Elfsborg på Borås Arena. Vi kan naturligtvis hjälpa till med biljetter.

    Vår mening: Ett läger i Borås är en utmärkt uppladdning inför kommande säsong, här erbjuds fantastiska sportsliga förutsättningar blandat med en hel del aktiviteter att hitta på vid sidan om träningen.