Sitges10 2015
Katalonien

Fotbollsläger Sitges

Intresseformulär

    Träningsläger i Sitges

    Med bara 35 km till Barcelona och med en rad fantastiska stränder har Sitges under många år varit ett mycket populärt resmål. Ni bor på charmiga Hotel Subur, alldeles intill stranden med en fantastisk medelhavsutsikt Här är man mycket vana vid internationella grupper och både den trevliga servicen och maten har fått mycket beröm.

    Centrala Barcelona når ni billigt och enkelt med pendeltåg som går flera gånger i timman. Är man på träningsläger så pass nära denna fantastiska stad så är ett besök på Camp Nou nästan ett måste. Vi hjälper gärna till med att ordna biljetter till en FC Barcelona match, vi är störst i norra Europa på fotbollsresor till Barcelona. Vi är sedan 16 år tillbaka officiell biljettagent åt FC Barcelona, detta är något väldigt exklusivt och vi är oerhört stolta över att de valt oss som samarbetspartner.

    Vår mening: Perfekt för de som vill bo nära havet och världsstaden Barcelona. Hotellchefen är mycket proffsig och ser till att ni får en härlig uppbackning. Ett kanonalternativ för de som söker något mer än ett rent träningsläger.