Estadi Mpal LHospitalet 2 scaled 1
Katalonien

Fotbollsläger i Barcelona - L´Hospitalet

Intresseformulär

    Träningsläger i Barcelona L'Hospitalet

    Nu kan vi presentera en riktig spännande nyhet: träningsläger i Barcelona stad med mycket fina träningsförhållanden. För dem som vill uppleva den charmiga världsstaden och ändå få möjlighet till strandbesök (via tunnelbanan) och inte tumma på träningsförhållandena har ni kommit rätt: L´Hospitalet, erbjuder allt ni behöver.

    Här bor ni på ett av våra fyra mycket fräscha hotell (alla tre eller fyrstjärniga), några med egen pool och tre av dem endast 700 meter från FC Barcelonas legendariska hemmaplan Camp Nou. Tränar gör ni på toppanläggningen Estadi Municipal de L´Hospitalet med tre mycket fina konstgräsplaner, alla anlagda de senaste åren.

    Tre av hotellen ligger också mycket nära Collblancs tunnelbanestation där linje 5 (blå) snabbt tar er till Barcelonas hjärta, Placa Catalunya med Las Ramblas och den mycket populära strandpromenaden. Varför inte passa på att ta ett dopp på en av de många stränderna? Linje nio (orange) på samma station tar er smidigt till Barcelonas (El Prat) båda flygterminaler.

    Här behöver ni alltså inte ens en transfer för att nå ett flertal av hotellen! Missa inte heller en match eller ett museum besök på Camp Nou – dit ni promenerar från tre av hotellen på några minuter!