Club Nautic Santi Font Aeria
Xon's Platja

Fotbollsläger Empuriabrava

Intresseformulär

    Träningsläger i Empuriabrava

    I Empuriabrava, alldeles intill vid Medelhavet, ca 1,5 timma norr om Barcelona, kan vi erbjuda fina träningsläger med trevligt boende 2.5 km från planerna och endast 200 m från den härliga sandstranden. Vill man inte bada i havet är det bara att doppa sig i hotellets egna pooler. Chefen på anläggningen heter Josep. Han och hans personal kommer att göra allt för att ni ska trivas på ert träningsläger i Spanien.

    Förutom en hel del trevliga nöjen vid sidan om träningen rekommenderas en ligamatch i Barcelona. Ena helgen spelar RCD Espanyol hemma och andra helgen spelar FC Barcelona hemma på Camp Nou, vi är FC Barcelonas tredje största biljett agent i världen och vi hjälper gärna till med att ordna biljetter och transfers.

    Några av de lag som varit i Empuriabrava de senaste åren är Högsäters GF, Segeltorps IF P16, Knäppingsborgs BK, Lambertseter IF, Linderöds IF, Tölö IF F15 och många fler.

    Vår mening: Högklassigt alternativ med mycket fina träningsförhållanden. Missa inte ligamatch med Espanyol eller Barcelona under ert träningsläger.