TerraltaALTA 11 scaled
Alicante

Fotbollsläger Benidorm Terralta

Intresseformulär

  Hotel Cabana

  Träningsläger i Benidorm

  Fotbolls satsningen i Benidorm fullständigt kokar sedan den den lokala klubben Benidorm CF knöt till sig den förre detta storstjärnan David Villa med förflutet i FC Barcelona, Valencia CF och Spanska landslaget, Han har vunnit La Liga, Champions League, EM och VM så topplocket gick på lokalbefolkningen när denna nyheten blev officiell. David Villa är nu Sports director för klubben och intresset för fotbollen i staden har aldrig varit större.

  Många lag föredrar att bo i lägenheter när man är på träningsläger. Även om frukost, lunch och middagar serveras i hotellets restaurang så är det bekvämt att bo rymligt i lägenheter och att ha ett eget litet kök om man vill fixa mellanmål samt att ha möjlighet att förvara kylvaror.

  Aparthotel Terralta är det perfekta alternativet för de lag som vill ha mer utrymme än vad som erbjuds i ett vanligt hotellrum. Dessutom ligger detta hotell bara några få minuters promenad från den berömda Poniente Stranden och ”Medelhavets balkong” med utsikt över strand, stad och solnedgång.

  De sportsliga förutsättningarna är enastående, här har ni tre helt nya konstgräsplaner mindre än 2 minuters promenad vilket gör att Aparthotel Terralta är ett av de allra mest bekväma och rymliga alternativ som ni kan välja.

  Vi rekommenderar också att ni avsätter ledig tid att avnjuta hotellet rooftop solterass, svårslaget!