FOIETES
Alicante

Fotbollsläger Benidorm Cabana

Intresseformulär

  Hotel Cabana

  Träningsläger i Benidorm

  Fotbolls satsningen i Benidorm fullständigt kokar sedan den den lokala klubben Benidorm CF knöt till sig den förre detta storstjärnan David Villa med förflutet i FC Barcelona, Valencia CF och Spanska landslaget, Han har vunnit La Liga, Champions League, EM och VM så topplocket gick på lokalbefolkningen när denna nyheten blev officiell. David Villa är nu Sports director för klubben och intresset för fotbollen i staden har aldrig varit större.

  Stilrent och svårslaget, så beskriver man Hotel Cabana med sitt utmärkta geografiska läge. Hotellet ligger på kort gångavstånd från gamla stan där ni upplever en närmast unik spansk känsla och ni har kort gångavstånd till den berömda Poniente Stranden.

  De sportsliga förutsättningarna är enastående, här har ni tre helt nya konstgräsplaner mindre än 4 minuters promenad vilket gör att Hotel Cabana till ett av de allra mest bekväma och prisvärda alternativ som ni kan välja.

  För er som önskar finns även möjlighet mot ett mindre tillägg att boka ”soft all inklusive” på hotellet vilket ger en extra dimension av vistelsen.

  Tips som teambuildings aktivitet, gör en rolig grej med hela laget på Las Rejas Gol, en 9-hålsbana med bara par 3 hål som också ligger på gångavstånd från hotellet.