1500x843 kungsbacka DJI 0020 1
Sverige

Basketläger till Kungsbacka

Intresseformulär

    Träningsläger i Kungsbacka

    Det är imponerande att se listan på alla de lag och klubbar som valt att förlägga sitt träningsläger i Kungsbacka. Bland dessa märks toppklubbar i fotboll som Arsenal, Tottenham, Celtic, West Ham, Aston Villa, Newcastle, Southampton och Reading m.fl. Många anser att Kungsbacka är Sveriges bästa stad att förlägga sitt träningsläger i, och vi är beredda att hålla med.

    Basketen är oerhört populär i Kungsbacka och kommunen kan stoltsera med 5 nya fräscha hallar och två stora ungdomsföreningar med lag i alla åldrar. Vi har dessutom vårt kontor i Kungsbacka, det gör att vi alltid finns nära till hands under hela träningslägret vilket är en extra trygghet. Boendet är på Kungsbacka sporthotell, där finns finns bowling, shuffleboard, squash och badminton möjligheter.

    I Kungsbacka finns mycket att göra vid sidan om träning och matcher. Vi rekommenderar ett besök på ett av Sveriges största lågprisköpcentrum ”Hede Fashion Outlet”. Här kan ni handla allt från kläder och skor till sportutrustning och prylar från kända märken, detta till extraordinära priser.