Basketläger Sverige och Europa

Vi älskar basket, laganda och bra läger

Basketläger – ett minne för livet

I år firar vi 32 år som arrangör av träningsläger. Efter direkta uppmaningar och önskemål från ett flertal basketklubbar intensifierar vi nu vår satsning på basketläger. Efter förstärkningar består Sports International AB idag av 16 kunniga och erfarna medarbetare.

Vi har de bästa anläggningarna för ert basketläger, vi har resurserna och vi har kunnandet för att göra ert läger med basketlaget till något riktigt lyckat.

Våra anläggningar sträcker sig över hela Europa alltifrån baskettokiga Barcelona där vi har några perfekta alternativ till idealiska anläggningar i exempelvis Sverige, Danmark och på Åland.

Vi skaffade oss tidigt rykte om att erbjuda mycket hög kvalitet till låga priser. Och nu, när vi firar 32 år, är Sports International AB sedan länge marknadsledande i Skandinavien på träningsläger och för varje år som går växer antalet basketklubbar som anlitar oss.

Dela detta med dina vänner

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng