Vi växer varje dag!!

Vi växer varje dag!!

Det är märkliga tider vi lever i just nu men det är tydligt att reslusten hos föreningarna ute i landet fortfarande är väldigt stark. Vi har under denna höst märkt av en kraftig bokningsökning av träningsläger inom Sverige då allt fler lag väljer att resa säkert inom landet. Som ett led i detta har vi glädjen att presentera en rad nya destinationer inom Sverige där vi på Sports International är exklusiv partner, senaste tillskottet är Scandic Elmia och Scandic Portalen i Jönköping som vill satsa tillsammans med oss.

Håll utkik här på vår hemsida och följ våra nyhetsbrev för mer information om nyheter som vi presenterar. Det finns platser för ert lag att boka och vi hjälper er att på ett tryggt och säkert sätt förbereda er inför kommande fotbollssäsong!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng