Träningsläger till svårslagna priser

Träningsläger till svårslagna priser!

Aldrig förr har intresset för våra simläger varit så stort som denna höst. Med flera nya spännande anläggningar till pressade priser är vår målsättning att Sports International AB kommer att blir det självklara valet för simklubbar när de väljer sin arrangör. Kontakta oss redan idag för en skräddarsydd offert.

Best Centre –Mallorca fr 6 495 kr per person

Toppmodern simanläggningen på Mallorca i Colonia de Sant Jordi på den södra delen av ön, ca: 35 minuter från Mallorcas flygplats. Simanläggningen består av en fantastiskt fin 50-meters utomhusbassäng med 10 banor, modernt gym, omklädningsrum, behandlingsrum, relaxrum och teorirum till gruppens förfogande. Många stora simmare och landslag har varit på läger här.

Vill ni ha en toppmodern simanläggning i världsklass så är Best Centre det optimala valet.

Vi har paket inkl 7 nätter på hotell, helpension, transfer samt flyg från endast 6 495 kr per person.

Berlin från 2 990 kr per person

Nu kan vi presentera en spännande nyhet mitt i centrala Berlin. På gångavstånd från ert fräscha boende finner ni en fin 50 m bassäng. Som träningslägerdestination är Berlin exotiskt, det är spännande och det är exklusivt. Här får ni ypperliga sportsliga förutsättningar samtidigt som ni har chansen att uppleva en helt fantastisk stad med stort utbud av nöjesliv och kultur

Vi har paket med 4 nätter på  hotell inkl helpension samt träning (5 pass) från endast 2 990 kr per person.

Skagen från 1 890 kr per person

Skagens Kultur och Fritidscenter är ett komplett träningscenter som välkomnar er med bästa tänkbara förutsättningar. Våra svenska grupper stortrivs på den fräscha och proffsiga anläggningen och det är inte konstigt med tanke på den service och kvalité som tillhandahålls här. En fin 25 m bassäng finner ni på en populära anläggningen.

Vi har paket inkl 3 nätters boende, helpension samt träning (5 pass) från endast 1890 kr per person.

Höganäs från 1 890 kr per person

En ny idrottsmetropol har vuxit fram i Höganäs, numera ett av Sveriges absolut främsta sportcenter med alla tänkbara sportfaciliteter inom området. Dessutom ett nybyggt sporthotell helt anpassat för lag och grupper. Här har ni chansen att ladda upp med maximala förutsättningar. På gångavstånd har ni en fin 25 m bassäng, inomhushall och bowlinghall. Detta är bara ett axplock av vad som finns i direkt anslutning till sporthotellet.

Vi har paket inkl 3 nätters boende, helpension samt träning (5 pass) från endast 1 990 kr per person.

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng