Träningsläger till superpriser!

Nu är det hög tid att boka nästa års träningsläger. Vi är Sveriges största arrangör av träningsläger för fotbollslag.  Nedan har vi  tagit fram fyra supererbjudanden, antalet platser är begränsat och det är först till kvar som gäller.

 

Danmark från 1 495 kr!

Thisted på norra Jylland är anläggningen för dem som vill ha det lilla extra på sitt träningsläger. Vi har tagit fram ett paket innehållande: färja, 2 nätters boende, helpension samt 4 träningspass för endast 1 495 kr per person. Läs mer om erbjudandet här.

 

Holland inkl buss från 2 695 kr per person

Holland är sedan länge ett av de absolut populäraste länderna när det gäller träningsläger för fotbollslag. Vi har tagit fram ett förslag inkl allt för endast 2 695 kr per person. Priset är baserat på avresa från Skåne men mot mindre tillägg så blir ni upphämtade över hela Sverige. Läs mer här.

 

Träningsläger inkl FC Barcelona match fr 2 995 kr per person

I februari månad är det inte ovanligt med en dagstemperatur en bra bit över 20 grader i Barcelona. Vi har tagit fram ett specialpaket under februari innehållande 4 nätter på 4* hotell, helpension, 3 träningspass, transfers samt matchbiljett till en FC Barcelona match för endast  2 995 kr per per person. Läs mer här.

 

Träningsläger i januari från 5 095 kr per person inkl allt

Helgen 25-26 januari möter FC Barcelonas förra årets succé lag, Malaga, på Camp Nou. Vi har tagit fram ett paket innehållande 4 nätter på hotell, frukost, 3 träningspass, flyg, transfers och matchbiljett till FC Barcelona –Malaga för endast 5 095 kr per person. Det finns endast plats för 2 lag denna helg så det är först till kvar som gäller. Läs mer om erbjudandet här.