Spacer

London. Så mycket mer än bara fotboll.

Nu när ni har bokat er London weekend är det dags att börja fundera på hur ni kan göra den så smidig och framför allt rolig. London har så mycket mer än bara fotboll att erbjuda. Nedan följer några förslag från oss på Sports International.

Upplev-london

Musikal

Musikal + Middag

London är starkt förknippat med alla sina musikaler. Detta är något vi verkligen kan rekommendera, oavsett ålder så kommer man att få ett minne med sig för livet.. Några av de mest populära musikalerna bland oss Svenskar är The Lion King, Thriller och Mamma Mia.

Pris: fr 895 kr /p (beroende på dag)

London-eye

London Eye

London Eye är ett pariserhjul i London som restes för att fira tusenårsskiftet. Åktiden är ca 30 min. Undvik kö och förköp din biljett.

Pris: fr 280 kr /p

Jack-the-ripper

Jack the Ripper Walking Tour

En vandring i Jack the Rippers fotspår. En fascinerande vandring som ofta blir fullbokad. 7 dagar i veckan kl 19,30 går den av stapeln. Vandringen tar ca 1 tim 45 min och kan verkligen rekommenderas.

Pris: fr 220 kr /p

London-pass

London Pass

Ett kort som ger dig tillträde till över 60 av London absolut populäraste attraktioner såsom The London Bridge, Tower of London, West Minister abbey och mycket mycket mer.

Pris: fr 570 kr /p

Madam-tussaude

Maddame Tussauds

Ett måste för många som besöker London. Det världskända vaxkabinett museet där du knappt ser någon skillnad om det är en riktigt människa eller en docka.

Pris: fr 360 kr /p

Churchill-War-Rooms

Churchill War Rooms

Upplev de historiska rummen och hör de hemliga historierna, strategierna och planerna som smides i de underjordiska tunnlarna. Lär dig mer om den den berömda Sir Winston Churchill. Allt från hans planer på att stoppa tyskarna till hans personliga brev till sin fru.

Pris: fr 255 kr /p

Kontakta oss för exakta prisuppgifter

Vi har över 100 andra attraktioner i London de ovan är bara några få förslag. Kontakta oss för exakt pris på just det du vill ha. Lättast är om du ringer oss på 0300-720 95
alternativt via mail. Skriv gärna vilken av dagarna ni tänkt att göra någon av aktiviteterna för att få ett exakt pris av oss.

Kontakt